Livet efter dig

Uppliv ditt känslor med Livet efter dig – ikväll på Sjuan!

I filmen Livet efter dig möts Lou och Will, vars liv förändrats av en olycka. Trots Wills cynism och inställning att ge upp, vägrar Lou att acceptera att livet ska vara så här. Följ med på en gripande resa om kampen för att hitta glädje och mening i livet, trots motgångar och hinder. Livet efter dig är en berörande historia om vänskap, kärlek och hopp som kommer att få ditt hjärta att slå lite snabbare.

Livet efter dig är en gripande film som utforskar teman som kärlek, mod och hopp. När Lou blir personlig assistent åt Will, en man som har förlorat allt efter en olycka, förändras deras liv för alltid. Trots Wills cynism och motstånd, lyckas Lou visa honom att det finns ljus även i de mörkaste stunderna. En berättelse om att leva livet fullt ut och att våga älska trots smärta och förlust. Livet efter dig är en film som berör och inspirerar, och som påminner oss om att det finns alltid hopp och möjligheter att skapa ett meningsfullt liv, oavsett vilka hinder som står i vägen..

Livet efter dig börjar 22:00 på Sjuan

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Charles Dance, Matthew Lewis, Stephen Peacocke, Jenna Coleman, Brendan Coyle,

Lämna ett svar