Grown Ups

Skruva upp för skrattet till max med Grown Ups – ikonisk komedi ikväll på TV3!

Grown Ups är en hjärtevärmande komedi som påminner oss om att ålder bara är en siffra. När ett gäng barndomsvänner återförenas för att hedra sin avlidna baskettränare, inser de snart att mognad inte alltid följer med åren. Med en oslagbar ensemble av stjärnor, bjuds vi på en oförglömlig resa fylld av skratt och oväntade upptåg. Grown Ups är en påminnelse om att leva i nuet och att vuxenlivet inte behöver vara allvarligt hela tiden.

Grown Ups är en underhållande komedi som på ett skojigt sätt utforskar idén att ålder inte alltid betyder mognad. Filmen följer ett gäng vänner och före detta lagkamrater som inser detta när de återförenas för att hedra minnet av sin avlidna baskettränare.

Efter att ha spenderat mycket tid ifrån varandra på grund av jobb och familjeliv, bestämmer sig de fem vännerna för att återförenas under en helg. Men istället för att vara vuxna och mogna som de förväntas vara, återgår de till sina förlorade ungdomar och hamnar i en serie av galna och oförglömliga situationer.

Genom en rad roliga och absurda händelser, upptäcker vännerna att tillväxt inte handlar om att vara seriös hela tiden, utan att kunna roa sig och hitta glädje i varandras sällskap. Att hedra sin gamla tränare blir en resa som får dem att skratta, gråta och återknyta vänskapsbanden som en gång var starka.

Grown Ups ger oss en härlig påminnelse om att ibland behöver vi släppa loss, skratta högt och uppskatta de enkla sakerna i livet. Det är en film som påminner oss om att åldern bara är en siffra och att det är våra vänner och minnen som verkligen räknas..

Grown Ups börjar 17:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider, Salma Hayek, Maria Bello, Maya Rudolph, Fred Wolf, Jack Giarraputo, Barry Bernardi,

Lämna ett svar