Monster Hunter

Missa inte actionfyllda Monster Hunter – här är allt du behöver veta innan du ser den ikväll på TV6!

Välkommen till en spännande värld bortom vår egen, där gigantiska monster härjar fritt och ingen soldat är förberedd på deras skoningslösa makt. När kapten Artemis och hennes trupp oavsiktligt transporteras till denna farliga värld ställs de inför en skrämmande sanning – deras vapen är helt verkningslösa mot dessa monstruösa varelser. Monster Hunter är en episk äventyrsfilm som tar oss med på en kamp om överlevnad och upptäckten av en helt ny verklighet.

I filmen Monster Hunter kastas kapten Artemis och hennes trupp in i en farlig värld där mäktiga monster härskar. När en plötslig sandstorm transporterar dem till denna okända plats inser de snabbt att deras vapen är helt värdelösa mot de gigantiska och hotfulla varelserna.

För att överleva och hitta en väg tillbaka till sin egen värld måste Artemis och hennes soldater lära sig att anpassa sig till sina nya omgivningar. De får hjälp av en mystisk jägare, som är en expert på att bekämpa monstren.

Tillsammans ger de sig ut på en spännande och farlig resa där de ställs inför en rad hårda utmaningar. För att överleva måste de inte bara hitta sätt att besegra monster som verkar vara osårbara, utan också lära sig att samarbeta och lita på varandra.

Monster Hunter är en actionfylld film som bjuder på en häpnadsväckande visuell upplevelse. Den utforskar teman som mod, överlevnad och kampen mot det okända. Publiken får följa med på en adrenalinfylld resa till en värld där människor och monster tvingas möta varandra i en episk strid om överlevnad..

Monster Hunter börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Milla Jovovich, Ron Perlman, Tony Jaa, Diego Boneta, Meagan Good, Josh Helman, Jin Auyeung, Jannik Schümann, Dennis Berardi, Jeremy Bolt,

Lämna ett svar