Tenet

Missa inte kvällens actionfyllda filmupplevelse – Christopher Nolans spännande thriller TENET, nu på Kanal 5!

Välkommen till en värld av intriger och fara där inget är som det verkar. I den adrenalinpumpande filmen Tenet är det mystiska ordet ”Tenet” nyckeln till att rädda mänskligheten. En hemlig agent ger sig ut på en farofylld resa genom tid och rum för att bekämpa en fiende som inte bara hotar vår existens, utan även bryter mot naturlagarna. Följ med på denna unika och surrealistiska resa där spionage och tidsresor möts i en explosiv mix av action och mysterier.

Filmens Tenet är en pulserande spionthriller som tar oss med på en hisnande resa genom en skuggvärld av internationell spionage. I denna mörka och farliga värld är ordet ”Tenet” hemliga agentens enda verktyg för att försöka rädda mänskligheten.

För att lyckas med sitt livsviktiga uppdrag måste agenten resa genom tiden och möta otaliga faror. Han ställs inför en uppgift lika komplex som den är omöjlig – att trotsa naturlagarna och ändra på tidens gång.

Filmen Tenet är spännande, snabbtänkt och fylld med överraskningar. Den tar oss med på en adrenalinfylld resa där vi förs bort till platser över hela världen, från exotiska stränder till hektiska storstäder. Förutom den intensiva handlingen får vi även blicka in i karaktärernas innersta känslor och motiv, vilket ger filmen en extra dimension av djup.

Tenet är en mästerlig kombination av action, spänning och hjärngympa. Den bjuder på filmkonstens finesser samtidigt som den håller åskådaren på helspänn genom hela filmen. Denna film är ett måste för alla som älskar en bra spionhistoria och som är redo att bli utmanade av en tidlös berättelse..

Tenet börjar 20:00 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Johnson, Himesh Patel, Clémence Poésy, Emma Thomas, Thomas Hayslip,

Lämna ett svar