White House Down

Spännande actionthriller: Missa inte White House Down ikväll på TV3!

En polis som kämpar för att skydda det vita huset, en tur som förvandlas till en våldsam kamp för överlevnad. I actionthrillern White House Down, får vi följa med John Cale och hans dotter på en ödesdiger rundtur som tar en oväntad och explosiv vändning när en paramilitär grupp slår till. Med byggnaden omringad och kaoset eskalerande, tvingas John använda all sin kunskap och snabbhet för att skydda inte bara sig själv och sin dotter, utan också USA:s mest ikoniska symbol för makt och säkerhet. Kommer John att lyckas stoppa attacken och rädda dagen eller faller allt i en spektakulär katastrof? Upptäck spänningen och adrenalinet i White House Down – en film som kommer att hålla dig på helspänn från första till sista sekund.

I filmen ”White House Down” följer vi polisen John Cale som precis har fått avslag på sitt drömjobb inom Secret Service. För att inte göra sin dotter besviken tar han med henne på en rundtur i Vita Huset. Men deras besök tar en dramatisk vändning när byggnaden plötsligt omringas av en välorganiserad och svårt beväpnad paramilitär grupp.

Kaotiskt och spännande blir det när John och hans dotter hamnar mitt i denna farliga situation. Med sitt polisbakgrund och sitt beslutsamma sinne tar han på sig ansvaret att skydda både sin dotter och presidenten. Tillsammans kämpar de mot klockan för att avvärja denna våldsamma attack och rädda Vita Huset från fullständig undergång.

”White House Down” är en actionfylld thriller som bjuder på adrenalinfyllda scener och spännande konfrontationer. Med en kombination av action, spänning och en touch av drama, levererar filmen en berättelse som håller tittaren på helspänn från början till slut. Dessutom bjuder den på en starkt stödjande fader-dotter-relation som utvecklas genom krisen.

Genom att blanda politiskt intriger och hjältemodiga handlingar ger ”White House Down” en intensiv och underhållande filmupplevelse. Denna film ger oss en påminnelse om att ibland kan de oväntade hjältarna komma in i bilden och överträffa allas förväntningar för att rädda dagen..

White House Down börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins, James Woods, Joey King, Nicolas Wright, Bradley J. Fischer, Harald Kloser,

Lämna ett svar