Kong: Skull Island

Upptäck den oförglömliga världen av Kong: Skull Island – Se filmen ikväll på TV6!

Följ med på ett nervkittlande äventyr till en mystisk och farlig ö i Stilla havet, där en udda grupp av forskare och militärer står öga mot öga med den legendariske Kongs hemtrakter. I den actionspäckade filmen Kong: Skull Island blir skönheten och förräderiet på ön mer än vad de någonsin kunde föreställa sig. Kommer de överleva mötet med den mytomspunna Kongs vrede?

Kong: Skull Island” är en actionfylld film som tar oss med på en spännande resa till en outforskad ö. En grupp forskare och militärer samlas för ett hemligt uppdrag, utan att inse den fara som lurar på den vackra men förrädiska ön.

När de når ön blir det snart uppenbart att de har hamnat på fel plats. Den mystiska och mytomspunna Kongs territorium är inte långt borta. Snabbt inser gruppen att de tagit sig in i den mäktiga varelsens revir, och de måste nu kämpa för sin överlevnad mitt i djungelns faror.

Genom otroliga visuella effekter och intensiva actionscener tar ”Kong: Skull Island” oss med på en resa full av spänning och äventyr. Kampen mot Kongs härskarskap blir en kamp för deras egna liv. Dessutom blir de snart medvetna om att ön bär på fler faror än de någonsin kunnat föreställa sig.

Med en imponerande ensemble skådespelare och en stark regi skapar filmen en atmosfär av spänning och adrenalinkickar. Det är en historia om mod, överlevnad och det outtömliga mysteriet som lurar bland djungelns träd. ”Kong: Skull Island” bjuder på en oförglömlig upplevelse för alla äventyrsälskare där ute..

Kong: Skull Island börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly, John Goodman, Corey Hawkins, John Ortiz, Jing Tian, Dan Gilroy, Max Borenstein, Jon Jashni,

Lämna ett svar