The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street: En spektakulär filmkväll väntar på Kanal 9!

Följ med på en vild åktur in i den glamourösa men dekadenta världen av Wall Streets mest korrupta och girigaste börsmäklare. I ”The Wolf of Wall Street” blir vi indragna i en virvelvind av pengar, makt, kvinnor och droger när Jordan Belfort förvandlas från en anspråkslös småhandlare till en fruktad och beryktad härskare över finansvärlden. Sätt dig bekvämt och håll i hatten för denna osminkade och skandalomsusade berättelse om en man som inte nöjde sig med att leva den amerikanska drömmen – han ville förvandla den till en längtan hos alla som stod vid sidan om.

Filmen ”The Wolf of Wall Street” är baserad på den sanna historien om börsmäklaren Jordan Belfort, vars liv genomgick en dramatisk förvandling från att leva den amerikanska drömmen till att bli en totalt girig korrupt börshaj.

Belfort, spelad av Leonardo DiCaprio, börjar sin karriär som en lovande småhandlare på Wall Street. Han är driven och ambitiös och snart lyckas han bygga upp ett framgångsrikt mäklarföretag tillsammans med sin skrupelfria kollega Donnie Azoff (spelad av Jonah Hill).

Men snart övermannas Belfort av girighet och maktbegär. Den amerikanska drömmen blir snabbt utbytt mot en ohämmad jakt på pengar, makt, kvinnor och droger. Han lever ett dekadent och eskalerande livsstil som inkluderar dyra bilar, lyxiga hus, champagne och viljestyrka.

Samtidigt som Belfort njuter av denna hedonistiska livsstil, drabbas han av olika konsekvenser av sina handlingar. Han lockar in investerare i bedrägliga och riskfyllda affärer och blir snart föremål för FBI:s utredning. Han måste stå ansikte mot ansikte med konsekvenserna av sina handlingar och möta sina demoner.

”The Wolf of Wall Street” tar oss med på en vild åktur genom Belforts liv, som kantas av överflöd och överdrifter. Filmen ger oss en inblick i den extrema världen av korruption och girighet på Wall Street under 1980-talet.

Regisserad av Martin Scorsese och med en enastående prestation av Leonardo DiCaprio, ger ”The Wolf of Wall Street” oss en både fascinerande och skrämmande berättelse om hur en man kan förvandlas av makt och pengar..

The Wolf of Wall Street börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Jon Bernthal, Jon Favreau, Rob Reiner, Terence Winter, Riza Aziz, Joey McFarland,

Lämna ett svar