Jack Reacher

Missa inte Jack Reacher – Den tuffaste actionhjälten tar över TV4 ikväll!

I den actionpackade filmen ”Jack Reacher” står en ensam prickskytt anklagad för en blodig massaker. Med bara ett krav i förhören – ”Hämta Jack Reacher” – tar berättelsen en spännande vändning. Publiken kastas in i en nervkittlande jakt på sanningen och på en man som är beredd att göra allt för att avslöja den verkliga mördaren. Vem är Jack Reacher och vad är hans koppling till denna förödande brottsplats? Filmen är garanterat fullpackad med överraskningar och adrenalinfyllda stunder som kommer att få dig att sitta på spänn ända tills sista skottet har avlossats.

Jack Reacher är en spännande actionfilm som kretsar kring en mystisk händelse. När en ensam prickskytt dödar fem personer med bara sex skott, verkar alla bevis peka på den person som polisen har gripit. Utfrågade av polisen ger den misstänkte endast ett ledtrådande svar: ”Hämta Jack Reacher”.

Jack Reacher är en före detta militärpolis och en legendarisk detektiv med ett rykte om att utföra det omöjliga. Trots att han har valt att leva i anonymitet dras han nu in i denna fallgrop. Han kommer till staden för att utreda fallet och börjar snabbt avslöja djupare lögner och korruption.

Genom att använda sin unika förmåga att analysera bevis och använda sig av skarp taktik kommer Jack Reacher närmare sanningen. Denna resa leder honom genom farliga gator, spännande biljakter och explosiva konfrontationer.

Med varje steg i utredningen blir det tydligt att detta är mycket mer än bara en enkel mordmysterium. Det är en strid mot klockan för att stoppa en större konspiration och rädda liv. Jack Reacher slåss mot tid och motstånd, och gör allt för att avslöja sanningen och skipa rättvisa.

Jack Reacher är en intensiv och adrenalinpumpande film, full av spänning och överraskningar. Med en imponerande prestation från huvudrollsinnehavaren och en välskriven berättelse håller filmen tittarna på sina helspänn. För dem som älskar action och mysterier är Jack Reacher en film som inte kan missas..

Jack Reacher börjar 22:15 på TV4

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Cruise, Rosamund Pike, Robert Duvall, Richard Jenkins, Werner Herzog, David Oyelowo, Jai Courtney, Joe Sikora, Don Granger, Paula Wagner,

Lämna ett svar