Edge of Tomorrow

Missar du inte! Edge of Tomorrow: Tidresans ultimata strid exploderar på Kanal 9 ikväll!

I en dystopisk framtid där mänskligheten står på randen till undergång, kastas officer William Cage in i en brutal strid mot en oövervinnelig fiende. Men när döden inte är slutet utan början på en oförklarlig tidsloop, finner William sig själv fast i en mardrömslik cykel där varje död ger honom en ny chans. Tillsammans med den härdade krigaren Rita Vrataski, tar William sig an utmaningen att bryta loopen och rädda världen. Med varje genomlevd dag växer deras skicklighet, band och hopp om att hitta nyckeln till seger. ”Edge of Tomorrow” är en adrenalinfylld resa genom tid där varje ögonblick räknas och varje strid tar dem ett steg närmare att ändra framtiden.

I den spännande science fiction-filmen ”Edge of Tomorrow” kastas vi in i en nära framtid där mänskligheten står inför ett förintande krig mot en överlägsen utomjordisk fiende. Mitt i denna kaotiska värld möter vi officer William Cage, som oväntat dödas under sitt första stridstillfälle. Men istället för att möta döden permanent, vaknar William upp igen för att uppleva samma dag, och samma ödesdigra strid, om och om igen.

Fast i en oförklarlig tidsloop, utan någon uppenbar väg ut, upptäcker William snart att han inte är ensam i sin kamp. Han slår sig ihop med den tuffa soldaten Rita Vrataski, som har egen erfarenhet av den mystiska tidsloopen. Tillsammans börjar de utnyttja loopen till sin fördel, lär sig av sina misstag, tränar hårdare och samlar värdefull information om fienden med varje genomlevd dag.

För varje död och återfödelse blir William och Rita skickligare krigare, och deras samarbete djupare. De utvecklar en plan för att utnyttja sin unika situation för att hitta fiendens svaghet och slutligen bryta sig fria från tidsloopen och rädda mänskligheten från utplåning.

”Edge of Tomorrow” är en actionfylld och tankeväckande film som utforskar teman som uthållighet, lagarbete och mänsklighetens outtröttliga strävan efter överlevnad. Med sin unika blandning av tidsrese-dynamik, intensiva stridsscener och en gripande berättelse, erbjuder filmen en fräsch vinkel på science fiction-genren och håller tittarna på kanten av sina platser från början till slut..

Edge of Tomorrow börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Bill Paxton, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Gurry, Franz Drameh,

Lämna ett svar