Terminator Salvation

Ikväll på TV6: Missa Inte Actionpackade ’Terminator Salvation’ – Framtiden Är Här!

I en värld där framtiden hänger på en skör tråd, står mänsklighetens sista hopp till John Connor och en gåtfull främling. ”Terminator Salvation” tar oss med på en adrenalinfylld resa in i hjärtat av Skynet, där de står inför en oväntad upptäckt som hotar att utplåna människosläktet för alltid. Medan maskinernas arméer samlar sig för den ultimata konfrontationen, måste Connor och hans osannolika allierade navigera genom en labyrint av faror och bedrägerier. Deras uppdrag: att avslöja en hemlighet så mörk och förfärande att den kan förändra krigets gång. Är detta mänsklighetens slut eller början på en ny era? Följ med på en hisnande resa där varje sekund räknas och varje val kan vara skillnaden mellan överlevnad och utrotning.

I den postapokalyptiska världen av ”Terminator Salvation” står mänskligheten inför sitt kanske största hot hittills. Året är 2018, och John Connor, spelad av Christian Bale, har stigit fram som ledaren för motståndsrörelsen mot de alltmer mäktiga maskinerna styrd av det artificiella intelligensnätverket Skynet. Medan Connor förbereder sina trupper för en sista, desperat konfrontation mot maskinernas övermakt, korsas hans väg av Marcus Wright, en mystisk främling med en dunkel bakgrund och en ännu mörkare hemlighet.

Marcus, porträtterad av Sam Worthington, visar sig vara mer än bara en vanlig människa, och hans existens kastar nytt ljus över Skynets innersta funktioner och planer. Tillsammans ger sig John och Marcus in i hjärtat av fiendens territorium för att utforska Skynets inre och dess avancerade teknologier. Det de upptäcker är chockerande och hotar att förändra krigets gång på ett sätt ingen hade kunnat förutse.

”Terminator Salvation” erbjuder en intensiv och actionfylld berättelse som utforskar teman kring mänsklighet, överlevnad och hopp. Filmen utgör den fjärde delen i Terminator-serien och tar en unik vändning genom att fokusera mer på den postapokalyptiska kampen mellan människor och maskiner, snarare än tidigare filmer som fokuserat på tidsresor. Genom sitt mörka tema och sina visuellt imponerande stridsscener ger ”Terminator Salvation” en ny dimension till den klassiska berättelsen om kampen för mänsklighetens framtid..

Terminator Salvation börjar 22:45 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Christian Bale, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter, Anton Yelchin, Jadagrace, Bryce Dallas Howard, Common,

Lämna ett svar