Ny säsong av I en annan del av Köping

Ny säsong av I en annan del av Köping

Linda Hammar, Mats Halvarsson, Torbjörn Jonsson och Mikael Wiseby. De fyra vännerna på ett gruppboende för funktionshindrade blev i vintras Linda, Mats, Tobbe och Micke med en stor del av den svenska tv-publiken när TV4:s I en annan del av Köping gjorde succé. Snart startar inspelningarna av en ny säsong av serien. Samtidigt visar TV4 hela första säsongen på nytt, på lördagskvällar kl. 19.30, i sommar.

I vintras gjorde Linda Hammar, Mats Halvarsson, Torbjörn Jonsson och Mikael Wiseby från Köping stor succé i TV4-programmet I en annan del av Köping. Såväl tittare och tv-kritiker hyllade programmet, som följdes av närmare en miljon tittare per avsnitt, och Linda Hammar valdes under våren med överväldigande majoritet till årets kvinna av Aftonbladets läsare.

När säsongen var över var tittarna överens och mejlen strömmade in till TV4 – kanalen måste spela in en ny säsong av serien. Nu får tittarna som de vill, och mer därtill.

Under sommaren spelas en helt ny säsong av serien om de fyra vännerna in. Samtidigt visar TV4 hela första säsongen på nytt, på lördagskvällar klockan 19.30, med start den 30 juni.

Lämna ett svar