Rösten från andra sidan

”Missa inte kvällens gripande film: Rösten från andra sidan – en historia som berör!”

I den skräckfyllda filmen ”Rösten från andra sidan” tar vi del av den hjärtslitande berättelsen om Laura och John, ett sörjande par som ger sig av till Venedig efter sin dotter Christines tragiska dödsolycka. Men deras resa tar en mörk och mystisk vändning när de stöter på de gåtfulla systrarna Wendy och Heather, där den sistnämnda påstår sig besitta synska förmågor. Snart tvingas paret att konfrontera sina egna demoner medan de strävar efter att förstå de kusliga och hemsökande sanningarna som gömmer sig i den mystiska staden. Väck din nyfikenhet och låt dig svepas med i denna fasansfulla skräckthriller.

Rösten från andra sidan är en skräckthriller som tar oss med på en kuslig resa genom sorg och övernaturliga fenomen. Huvudkaraktärerna Laura och John, ett par som nyligen förlorade sin lilla dotter Christine i en tragisk olycka, bestämmer sig för att fly till Venedig för att försöka läka sina sår.

Väl framme i denna förtrollande stad stöter de på två udda systrar, Wendy och Heather. Heather hävdar att hon är synsk och kan kommunicera med andevärlden. Intriguerade av hennes påståenden bestämmer sig Laura och John för att utforska vad hon har att erbjuda.

I takt med att de spenderar mer tid med systrarna börjar de märka alltmer olycksbådande händelser omkring sig. Både Laura och John blir plågade av mardrömmar och känslan av att någon förföljer dem blir allt starkare. De ställs inför dilemmat att inte veta om de ska lita på Heather eller om hon har en dold agenda.

Rösten från andra sidan skapar en klaustrofobisk och spänd atmosfär där sorgens kraft möter det övernaturliga. Filmen utforskar teman som sorgens inverkan på människan och tron på det övernaturliga. Genom en skicklig regi och spännande berättande blir tittarna fast i en värld där inget är vad det verkar vara, och där slutet bjuder på chockerande vändningar.

Med en stark ensemble och en stämningsfull miljö i Venedig lyckas Rösten från andra sidan fånga tittarens uppmärksamhet och hålla dem i sitt grepp från start till slut. Det är en obehaglig och intensiv skräckthriller som definitivt kommer att lämna en kuslig känsla hos de som vågar följa med på Laura och Johns skrämmande resa genom den andra sidan..

Rösten från andra sidan börjar 22:35 på SVT1

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Julie Christie, Donald Sutherland, Hilary Mason, Clelia Matania, Massimo Serato, Renato Scarpa, Giorgio Trestini, Leopoldo Trieste, Allan Scott, Chris Bryant, Peter Katz, Anthony B. Unger,

Lämna ett svar