Rush Hour

Missa inte actionfyllda ”Rush Hour” ikväll på TV6!

En explosiv kombination av action, humor och brottsbekämpning tar oss med på en oförglömlig resa i filmen ”Rush Hour”. När en ung flicka försvinner blir en erfaren Hong Kong-polis paran med den excentriska och påfrestande polisen James Carter från LAPD. Tillsammans ger de sig ut på ett galet äventyr fyllt av dramatik och överraskningar för att lösa mysteriet och rädda flickan. Förbered er på en adrenalinfylld åktur där strålkastarna i Hong Kong och Los Angeles möts i den ultimata jakten mot klockan.

I filmen Rush Hour följer vi berättelsen om en erfaren Hong Kong-polis vid namn Lee, som blir tillsammanskopplad med den excentriska och påfrestande polisen James Carter från Los Angeles Police Department (LAPD). Deras uppdrag är att hitta en försvunnen ung flicka.

Lee och Carter har olikheter i personlighet och arbetsmetoder, vilket leder till många komiska och actionfyllda situationer. Lee är mer metodisk och disciplinerad medan Carter är impulsiv och känslosam. Deras kulturella skillnader och språkbarriärer blir också en utmaning för dem att övervinna.

Under jakten på den försvunna flickan får de båda poliserna möta mäktiga brottsorganisationer och farliga figurer som utgör hinder i deras sökande. Med sin skicklighet i kampkonst och sitt mod tar Lee ledningen i fysiska strider, medan Carter använder sin charm och kvickhet för att ta reda på värdefull information från misstänkta.

Medan de två poliserna strider mot klockan för att rädda flickan växer även deras vänskap och ömsesidig respekt. Trots de initiala motstånden lär de sig att samarbeta och dra nytta av varandras styrkor för att övervinna alla odds.

Rush Hour är en spännande, actionpackad komedi som bjuder på en härlig blandning av humor och action. Dessutom utforskar den temat om olika kulturer och hur samarbete kan övervinna alla hinder. Med Jackie Chan och Chris Tucker i huvudrollerna bjuder filmen även på fantastisk koreografi och underhållande skådespelarprestationer..

Rush Hour börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Jackie Chan, Chris Tucker, Tom Wilkinson, Elizabeth Peña, Philip Baker Hall, Mark Rolston, Tzi Ma, Rex Linn, Jim Kouf, Ross LaManna, Jay Stern, Arthur Sarkissian,

Lämna ett svar