American Pie 2

Ta en tidsresa tillbaka till 90-talets kultkomedi – Missa inte American Pie 2 ikväll på Kanal 9!

I sommar återvänder de mest minnesvärda figurena från American Pie för ännu en äventyrlig och upptågsladdad sommar. Jim, Oz, Kevin, Finch och Stifler hyr en sommarstuga vid Lake Michigan, där de ägnar sig åt brudjakt, oändliga skratt och oväntade överraskningar. Gör er redo för en film som kryddar sommaren med en härlig dos humor och galna eskapader. American Pie 2 är den ultimata uppföljaren som kommer få er att skratta, drömma och längta tillbaka till era egna sommaräventyr.

American Pie 2 är en underhållande film som tar vid där den första filmen slutade. Vi möter återigen våra favoritkaraktärer Jim, Oz, Kevin, Finch och Stifler, som efter att ha avslutat sitt första år på college bestämmer sig för att hyra en sommarstuga vid Lake Michigan.

Sommarstugan blir deras tillflyktsort där de planerar att njuta av solen, jaga brudar och ha roligt. Men självklart blir det inte riktigt som de tänkt sig. Deras upptåg och äventyr leder till pinsamma och komiska situationer som får oss att skratta högt.

Jim, som alltid hamnar i pinsamma och obekväma situationer, försöker på alla sätt imponera på sin gamla skolkärlek Nadia, som återigen dyker upp i hans liv. Oz kämpar med att hålla sin långdistansrelation igång med sin flickvän Heather. Kevin försöker hitta en ny brud att förälska sig i, medan Finch gör sitt bästa för att imponera på Stiflers mamma.

Stifler, som vanligtvis är den absolut mest oansvariga och störande i gänget, bidrar med sina briljanta idéer och sitt härliga kaos. Hans ständiga jakten på tjejer och sökandet efter det perfekta partajet håller oss underhållna genom hela filmen.

Filmen är en perfekt fortsättning på den första filmen och bjuder på ännu fler skratt och pinsamma stunder. American Pie 2 är en feel good-film som påminner oss om hur det är att vara i tonåren, när man är ute efter äventyr och att ha roligt med sina vänner. En film som är perfekt att titta på när man vill skratta och koppla av..

American Pie 2 börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Warren Zide, Craig Perry,

Lämna ett svar