Escape Plan

Planerar du att fly? Missa inte explosiva actionfilmen Escape Plan ikväll på TV6!

Välkommen till en värld fylld av spänning och intriger där inte ens Breslin, säkerhetsexperten i världsklass, kan förutse vad som ligger framför honom. I filmen Escape Plan blir Breslin fängslad i det skrämmande high-tech-fängelset The Tomb, Graven, och upptäcker snart att han inte är välkommen att fly. Tillsammans med sin skyddade kunskap och sina lockande gåtor måste han överlista sina fiender och utnyttja varje resurs för att kämpa för sin frihet. Kommer Breslin lyckas ta sig ut ur denna aldrig tidigare skådade fängelsehärva? Välkomna till en adrenalinfylld kamp om överlevnad i Escape Plan – en film som kommer få hjärtat att slå snabbare och tårarna att bränna.

Escape Plan är en spänningsfylld film som kretsar kring huvudpersonen Breslin, en expert inom säkerhetsfrågor. Breslin får i uppdrag att genomföra sitt sista jobb någonsin – att bryta sig ut ur det ökända och hyperhemliga fängelset kallat The Tomb, Graven.

Tillsammans med sitt team utarbetar Breslin noggranna planer för att klara av den till synes omöjliga utmaningen. Men när de genomför sin flykt stöter de på oväntade hinder. Det visar sig att Breslin var väntad och ingen inom fängelset verkar ha något intresse av att släppa honom därifrån.

Nu måste Breslin ta till alla kunskaper och taktiker han har för att överleva och hitta en väg ut ur detta dystopiska fängelse. Han möter en rad farliga fångar och tvingas skapa oväntade allianser för att överlista sina motståndare.

Escape Plan är en film som fångar tittarens uppmärksamhet genom sin spännande handling och imponerande actionscener. Med sin intressanta twist på fängelsegenren och starka skådespelarprestationer bidrar filmen till en nervkittlande upplevelse. Likt Breslin kämpar vi som åskådare för att hitta en väg ut ur The Tomb och känner pulsen stiga vid varje nära undanflykt..

Escape Plan börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, James Caviezel, Sam Neill, Vinnie Jones, Faran Tahir, Vincent D’Onofrio, Amy Ryan, Miles Chapman, Arnell Jesko, Mark Canton, Randall Emmett,

Lämna ett svar