Zero Dark Thirty

Missa inte spänningsfyllda Zero Dark Thirty på Kanal 9 ikväll!

I filmen ”Zero Dark Thirty” följer vi den modiga CIA-agenten Maya i hennes tio år långa jakt på Usama bin Ladin, ledaren för al Qaida. Med beslutsamhet och envishet kämpar hon för att spåra honom till den avlägsna platsen i Pakistan där han gömmer sig. När USA äntligen bestämmer sig för att genomföra en dödlig operation för att fånga eller döda bin Ladin, är det bara Maya som bär på den livsviktiga informationen om hans gömställe. Denna spännande thriller tar oss med på en resa fylld av intensitet, hemligheter och den trots allt avgörande jakten på världens mest eftersökta man.

Zero Dark Thirty är en spännande och intensiv film som tar oss med på en verklighetsbaserad resa efter attentatet mot World Trade Center 2001. Huvudpersonen Maya, en skicklig CIA-agent, skickas till Pakistan för att spåra Usama bin Laden, al Qaida-ledaren som anses vara ansvarig för attackerna.

Under de kommande tio åren arbetar Maya oavlåtligt och besatt med att samla information och följa ledtrådar som ska leda henne till bin Laden. Hon gör sig redo att ta sig an en farlig och klurig fiende, och är beredd att sätta allt på spel för att göra det rätta och se till att bin Laden blir funnen och rättvisan skipas.

När USA:s beslut tas att sätta ihop ett specialteam för att eliminera bin Laden är det bara Maya som vet exakt var han befinner sig. Hennes desperation och uthållighet blir avgörande för att säkerställa att operationen blir framgångsrik.

Zero Dark Thirty är en omskakande och realistisk film som ger oss en inblick i de enorma ansträngningarna och farorna som CIA och de involverade soldaterna måste genomgå för att bekämpa terrorismen. Filmen belyser också den komplexa moraliska frågan om att använda alla medel för att nå målet, och hur detta kan påverka individer och deras personliga integritet.

Tack vare den starka och engagerande berättarstilen, den skarpa och realistiska regin samt de fängslande skådespelerierna lyckas Zero Dark Thirty fånga tittarens uppmärksamhet från första till sista stund. Det är en film som ger oss en djupare förståelse för striden mot terrorismen och en påminnelse om att sanningen och rättvisan alltid borde vara värda att kämpa för..

Zero Dark Thirty börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Jessica Chastain, Joel Edgerton, Jennifer Ehle, Mark Strong, Kyle Chandler, Edgar Ramírez, Chris Pratt, Reda Kateb, Mark Boal, Megan Ellison,

Lämna ett svar