Oblivion

Se Tom Cruise i actionspäckade sci-fi thrillern Oblivion ikväll på Kanal 9!

Välkommen till en värld förändrad av krig och övergivenhet, där en ensam robotreparatör står inför sitt livs mest avgörande ögonblick. I filmen ”Oblivion” möter vi Jack Harper som kämpar för överlevnad och utvinnande av resurser på en post-apokalyptisk Jorden. Men när han räddar en mystisk främling från ett nedskjutet rymdskepp, kastas han in i en virvel av händelser som utmanar allt han tror på. Utforska en värld fylld av spänning, mysterium och existentiell tvivel i detta actiondrama som tar dig till gränserna av människans förståelse.

I filmen ”Oblivion” följer vi robotreparatören Jack Harper, spelad av Tom Cruise, som är stationerad på en post-apokalyptisk jord. Efter ett förödande krig mellan mänskligheten och främmande varelser, utvinner Jack viktiga resurser från planetens förstörda landskap.

En dag, efter ett nedskjutet rymdskepp, räddar Jack en vacker främling vid namn Julia, spelad av Olga Kurylenko. Detta möte förändrar allt för honom. Det visar sig att Jack har drabbats av minnesförlust och börjar ifrågasätta vem han verkligen är och vad hans syfte på Jorden egentligen är.

Ju mer Jack gräver i sin förflutna och utforskar planetens hemligheter, desto mer upptäcker han att saker inte är vad de verkar. Han möter en motståndsrörelse som kämpar för att överleva och blir involverad i en strid mot den mörka sanningen om sin egen existens.

Med spännande actionsekvenser och spektakulära visuella effekter tar ”Oblivion” oss med på en resa fylld av mysterier och upptäckter. Jacks kamp för sanningen och hans utmaningar att överleva på en förstörd jord blir en kamp för mänsklighetens överlevnad i sig.

”Oblivion” är en science-fiction-thriller som tar oss med på en emotionell och fysisk resa där våra grundläggande begrepp om identitet och sanning ifrågasätts. Med en imponerande rollista och en intressant twist på den post-apokalyptiska genren, är denna film både spännande och tankeväckande..

Oblivion börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo, Zoë Bell, Abigail Lowe, Karl Gajdusek, Michael Arndt, Peter Chernin, Dylan Clark,

Lämna ett svar