Taken

Ta dig an en adrenalinfylld kväll med actionhjälten Liam Neeson i filmen Taken, bara på TV6!

I den adrenalinfyllda actionrullen Taken står Bryan, en gång en skicklig CIA-agent, inför sin värsta mardröm: hans älskade dotter Kim blir kidnappad under en resa till Paris. Med en överlevnadsinstinkt som får honom att se faror överallt ger sig Bryan ut på en desperat jakt mot tiden för att rädda sin dotter och eliminera de som vågat lägga sig i vägen för honom. I en spännande och känsloladdad kamp mot det okända får vi följa Bryans ärrade hjärta och otämjbara talanger när han går till extremt hårdhandskarna för att återfå det som är allt för honom – sin familj.

Taken är en intensiv och spännande actionfilm som kretsar kring huvudpersonen Bryan, en tidigare CIA-agent som har svårt att släppa taget om sitt gamla yrke. Hans överdrivna misstänksamhet gör att han ser faror överallt och försöker skydda sin dotter, Kim, från potentiella hot.

När Kim reser till Paris för att tillbringa tid med sina vänner, förvandlas Bryans värsta mardröm till verklighet. Kim kidnappas av en farlig människohandlareorganisation. Trots att han inte längre arbetar som agent, inser Bryan att han är den enda som kan rädda sin dotter.

Bryan inleder en desperat jakt mot klockan för att hitta Kim och föra henne tillbaka säkert. Hans enastående färdigheter och hans kunskaper inom underrättelsetjänsten blir ovärderliga när han konfronterar mördare och bedragare i sin strävan att rädda sin dotter.

I en adrenalinpumpande och hjärtskärande resa drivs Bryan av kärleken till sin dotter och beslutsamheten att inte låta något stoppa honom. Taken är en film som griper tag i tittaren från första stund och tar oss med på en spännande och våldsam resa där en far står emot alla odds för att rädda sitt barn..

Taken börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, Jon Gries, David Warshofsky, Katie Cassidy, Holly Valance, Robert Mark Kamen, Luc Besson, Didier Hoarau,

Lämna ett svar