Sicario 2: Soldado

Sicario 2: Soldado – Brutalitet och adrenalinkickar i kvällens TV6-film!

Sicario 2: Soldado” tar oss med på en spännande och brutal resa in i den farliga världen av drogkarteller och terrorism. När CIA-agenten Matt Graver går över gränsen för att förgöra mexikanska drogkarteller, anlitar han den hänsynslöse och hemlighetsfulla Alejandro. Men när planen rör sig mot kaos och oväntade svårigheter uppstår, ställs deras lojaliteter och överlevnad på spel. En film som kommer att hålla oss på kanten av våra stolar och får oss att fråga oss om vinster och förluster i kampen mot det onda.

I filmen Sicario 2: Soldado får vi följa med CIA-agenten Matt Graver när han tar sig an ett uppdrag för att bekämpa mexikanska drogkarteller. När ett terroristdåd inträffar i Kansas City misstänker man att kartellerna har smugglat terroristerna över gränsen till USA. För att bekämpa dem tar Graver till hårdhandskarna.

För att skapa kaos och konflikter inom kartellerna beslutar sig Graver för att anlita den gåtfulla och hämndlystna Alejandro, vars familj har mördats av en kartelledare. Tillsammans börjar de genomföra sina planer, men snart upptäcker de att ingenting går som de har tänkt sig.

Sicario 2: Soldado är en spännande thriller som utforskar de gråzonerna och det våldsamma kaoset inom drogkriget mellan USA och Mexiko. Filmen skildrar de moraliska dilemman som uppstår när man tar till extrema metoder för att bekämpa ondska, samtidigt som den visar på de oväntade konsekvenserna av sådana handlingar.

Med imponerande skådespelarprestationer och en intensiv atmosfär tar Sicario 2: Soldado oss med på en farlig resa genom den brutala världen av drogkarteller och internationell terrorism..

Sicario 2: Soldado börjar 22:45 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Benicio del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Catherine Keener, Manuel Garcia-Rulfo, Matthew Modine, Shea Whigham, Taylor Sheridan, Basil Iwanyk, Edward McDonnell,

Lämna ett svar