Dune

Förbjuden ökenplanet och episk sci-fi i Dune – missa inte premiären ikväll på Kanal 9!

Utforska en värld av förbjuden mystik och skoningslös fara i den episka sci-fi-sagan ’Dune’. Följ med Paul Atreides på en resa till den mest förrädiska av planeter, där kampen om överlevnad inte bara vilar på hans axlar, utan också på den råvaran som kan förändra mänskligheten för alltid. Bli beredd att övervinna dina egna rädslor när du följer med i denna nervkittlande kamp för familjens och folkets framtid. Filmen ’Dune’ är en odödlig berättelse som kommer att fängsla och fascinera i åratal framöver.

Dune är en spännande och fängslande film som följer berättelsen om Paul Atreides, en ung man med en extraordinär framtid. Paul, som är född med enastående talang och potential, står inför en vägskäl i sitt liv när han måste resa till den farligaste planeten i hela universum. Hans uppdrag är att säkra sin familjs och sitt folks framtid.

På denna farliga planet utkämpas en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara. Detta råmaterial har förmågan att låsa upp mänsklighetens fulla potential och det är föremål för intensiv rivalitet bland olika illasinnade krafter. För att överleva denna konflikt och segra måste Paul och de andra karaktärerna övervinna sina innersta rädslor.

Dune är en film som bjuder på både episka actionscener och djupgående karaktärsutveckling. Den berättar en underbar historia fylld med spänning, hopp och överlevnad. Publiken kommer att hållas på helspänn och följa Pauls resa när han kämpar för att uppfylla sitt öde och säkra en ljus framtid för sina nära och kära.

Dune är helt enkelt en film som inte bara underhåller utan också får en att reflektera över mänsklighetens sanna potential och kraften i att övervinna våra rädslor. Det är en historia som inte lämnar någon oberörd och definitivt en film som inte bör missas..

Dune börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Jason Momoa, Zendaya, Charlotte Rampling, Eric Roth, Mary Parent, Cale Boyter,

Lämna ett svar