Sagan om ringen - Härskarringen

Ta del av äventyret och följ med till den magiska världen Middle-earth när TV3 bjuder på en kväll fylld av action och spänning med filmen Sagan om ringen – Härskarringen! Missa inte chansen att följa Frodo och hans vänner på deras farofyllda resa för att förstöra den onda ringen. Sätt dig till rätta i soffan och låt dig svepas med i denna episka filmupplevelse!

Följ med på ett episkt äventyr genom Midgård i jakten på att förstöra Den enda ringen och besegra mörkrets härskare i filmen Sagan om ringen – Härskarringen. En berättelse om mod, lojalitet och kampen mellan gott och ont.

Sagan om ringen – Härskarringen” är en episk fastän både hjärtevärmande och motiverande film. Den handlar om en utvald hobbit, Frodo, som tillsammans med sina lojala följeslagare tar på sig det farliga uppdraget att förstöra Den enda ringen och därigenom besegra den ondskefulle Sauron i Mordor. Med hjälp av trollkarlen Gandalf, dvärgar, alver och människor ger de sig ut på en hisnande resa genom Midgård för att rädda världen från mörkrets makt. Filmen är fylld med spänning, äventyr och vänskap, och visar på mod och styrka som övervinner alla hinder. En tidlös klassiker som berör och inspirerar generation efter generation..

Sagan om ringen – Härskarringen börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Billy Boyd,

Lämna ett svar