The Equalizer

Rättvisan segrar ikväll i The Equalizer på TV6 – missa inte actionpacked spänning!

I filmen The Equalizer möter vi den tidigare fältjägaren Washington McCall, som tvingas återvända till sitt våldsamma förflutna för att rädda en ung flicka från brutala ryska gangsters. En kamp för rättvisa och hämnd tar sin början, där inget pris är för högt för att skydda de svaga och oskyldiga.

The Equalizer” är en actionfylld thriller som följer Washington McCall när han tvingas återvända till sitt farliga förflutna för att rädda en ung flicka från en grupp ryska gangsters. McCall, spelad av Denzel Washington, visar sig vara en skicklig och obeveklig motståndare mot sina fiender, och filmen är fylld av spännande och intensiva strider. Genom sitt mod och intelligens kämpar McCall för rättvisa och rättvisa, och visar att ibland behöver man gå utanför lagen för att skydda de oskyldiga. Med en jämn balans mellan action och dramatik berättar ”The Equalizer” en gripande historia om en man vars rättvisa sinne leder honom till farliga situationer där han måste kämpa för att övervinna sina motståndare och rädda de som behöver det mest..

The Equalizer börjar 21:30 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Bill Pullman, Melissa Leo, Haley Bennett, David Meunier,

Lämna ett svar