Blacklight

Upplev spänningen i Blacklight – ikväll på TV6!

I den nervkittlande actionfilmen ”Blacklight” kämpar Travis mot en hemlig organisation som ägnar sig åt mörka och farliga handlingar. Med hjälp av en modig reporter försöker han avslöja sanningen, men när hans familj hamnar i fara ställs han inför ett ödesdigert val. En berättelse om lojalitet, svek och kampen för rättvisa.

I filmen Blacklight följer vi Travis, en specialist på att hjälpa agenter ur knepiga situationer. När han av misstag upptäcker ett hemligt program som dödar vanliga medborgare för okända skäl bestämmer han sig för att ta reda på sanningen. Tillsammans med en modig reporter börjar han avslöja den mörka sanningen bakom programmet, men när hans familj hotas inser Travis att han har dragit in dem i fara. Nu måste han kämpa mot både dåtid och nutid för att skydda de han älskar och avslöja sanningen för världen. Filmen Blacklight är en spännande thriller som utforskar makten och korruptionen inom de högsta nivåerna av samhället..

Blacklight börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Liam Neeson, Aidan Quinn, Emmy Raver-Lampman, Taylor John Smith, Yael Stone, Claire van der Boom, Gabriella Sengos, Tim Draxl,

Lämna ett svar