Venom

Bli förhäxad av superhjältens onda sida – Missa inte Venom ikväll på TV6!

En oerhört spännande och adrenalinfylld resa tar sin början i Venom! När journalisten Eddie råkar förenas med utomjordingen Venom, får han plötsligt tillgång till osannolika superkrafter. Men snart blir han en lekdocka i en strid för kontroll med den hänsynslösa utomjordingen. Både manipulativ och okontrollerbar tar Venom och Eddie oss med på en otroligt gripande och oklar resa, där gränsen mellan hjälte och skurk suddas ut. Följ med på en nervkittlande äventyr där du aldrig riktigt vet var Eddie slutar och Venom börjar!

Filmen Venom berättar historien om Eddie, en journalist som länge har försökt avslöja den skrupelfria grundaren av Life Foundation, Carlton Drake. Eddies undersökningar leder honom till ett av Drakes farliga experiment, där han oavsiktligt förenas med utomjordingen Venom.

Plötsligt har Eddie tillgång till otroliga superkrafter som Venom besitter. Men Venom är oförutsägbar och driven av raseri, vilket sätter Eddie på svåra prov. Eddie tvingas kämpa för att behålla kontrollen över sin kropp, samtidigt som Venom kräver uppmärksamhet.

Det som började som en olycklig förening blir snart en oväntad allians. Eddie och Venom inser att de behöver varandra för att överleva och för att konfrontera de faror som Life Foundation och Carlton Drake utgör. Ju mer tid de tillbringar ihop, desto starkare blir deras förening.

Men gränserna mellan Eddie och Venom börjar suddas ut. Eddie måste ständigt kämpa för att förstå var hans egen vilja tar slut och var Venom tar vid. Men när deras styrkor förenas blir de en ostoppbar kraft som inte går att ignorera.

I Venom utforskas frågorna om identitet, kontroll och makt. Eddie och Venom blir en symbol för den eviga kampen mellan det mänskliga och det övernaturliga, där gränsen mellan godhet och ondska blir alltmer diffus.

Denna actionfyllda film bjuder på spänning, humor och spektakulära effekter. Venom är en berättelse om självupptäckt och kampen för att finna balansen mellan mörker och ljus..

Venom börjar 23:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott, Jenny Slate, Melora Walters, Woody Harrelson, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, David Householter, Stan Lee,

Lämna ett svar