Godzilla vs. Kong

Episk drabbning! Se Godzilla vs. Kong ikväll på Kanal 9

Den storslagna och episka äventyrsfilmen ”Godzilla vs. Kong” tar oss med på en surrealistisk resa genom en värld på randen till kollaps. När Kong och hans lojala beskyddare, tillsammans med den gripande och starka fosterbarnsflickan Jia, ger sig ut för att hitta Kongs verkliga hem, hamnar de mitt i en global katastrof. En förintande kamp utbryter mellan den vrede Godzilla och den mäktiga Kong, utlöst av mystiska och okända krafter. Vad som följer är inte bara en krock mellan två legendariska ikoner, utan introduktionen till ett djupt begravt mysterium som hotar att skaka om hela världens existens. Håll i er för den ultimata striden mellan två ikoner – det är bara början på vad som utlovar vara en spektakulär filmupplevelse.

I filmen ”Godzilla vs. Kong” följer vi med på en spännande och farofylld resa tillsammans med Kong, världens största aps beskyddare. Tillsammans ger de sig ut för att hitta Kongs sanna hem, och med på äventyret finns Jia, en ung fosterbarnsflicka som har en unik och stark relation med Kong.

Men deras resa tar en oväntad vändning då de korsar vägar med den rasande Godzilla, som lämnar förstörelse i sin väg över hela världen. Det visar sig att kollisionen mellan de två ikonerna inte är en slump, utan en konsekvens av hemliga krafter som leder till ett djupt begravt mysterium inom jordens kärna.

Nu måste Kong och Godzilla samarbeta för att bekämpa det gemensamma hotet och lösa mysteriet som hotar att förstöra världen. Det blir en kamp mellan två gigantiska varelser där deras unika färdigheter och styrkor sätts på prov.

”Godzilla vs. Kong” är en actionpackad och spännande film som lockar med sin uppslukande berättelse och imponerande visuella effekter. Det är en kamp mellan mytiska varelser som griper tag i tittaren och tar med dem på en adrenalinfylld resa genom en värld där mysterier och faror lurar i varje hörn..

Godzilla vs. Kong börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison, Kyle Chandler, Eric Pearson, Max Borenstein, Mary Parent, Alex Garcia,

Lämna ett svar