Juni på TV1000

I ”Ocean’s Twelve” på TV1000, får vi åter stifta bekantskap med George Clooney, Catherine Zeta-Jones och Brad Pitt med flera, när en ny kupp planeras för att fylla på de sinande kassorna.

Främmande element är det centrala temat i premiären av ”Slither” på TV1000 Plus One. Vem räddar jorden när zombier tar kontroll över mänskligheten?

För Slevin, på TV1000 Action, väntar problem av annat slag i ”Lucky Number Slevin”. Han besöker bäste vännen i storstaden, förlorar sin identitet och hamnar i trubbel med grannskapets narkotikaboss och med polisen.

Mirror Mask” är en otrolig fantasyfilm där vi får följa Helena som växer upp på en cirkus, men som hellre skulle vilja leva ett vanligt liv. En dag försvinner hon in i en märklig drömvärld och måste hitta ”spegelmasken” för att få komma hem igen.

En populär figur är tillbaka på TV1000 Nordic i premiären av ”Beck – flickan i jordkällaren”. Vem har mördat flickan och gömt henne i jordkällaren? Beck tar sig an fallet!

Ingenting går upp mot en gammal god klassiker, och TV1000 Classic gör dig inte besviken. ”The Shooting” är en västernfilm som passar bra i solnedgången en varm junikväll

Lämna ett svar