Kapten Jan-Tore fattar svårt beslut i Färjan

Kapten Jan-Thore. Foto:Daniel Jälmbratt/Kanal 5.

I det tredje avsnittet av Färjan får vi följa med på en kryssning lite tidigare i veckan. Då är medelåldern på passagerarna ofta lite äldre och aktiviteterna lite annorlunda än på helgerna.

Stammisen Ruth åker med färjan så ofta hon kan, ungefär hundra gånger per år. Hon älskar att kryssa, men den här resan kommer bli lite speciell. Hennes dröm om att få spela med bandet Las Vegas orkester ska gå i uppfyllelse.

Fartygsvärden Anita och hennes kollega Micke får efter en lugn kväll plötsligt ta itu med en mycket berusad man som stör dansshowen. Han har bestämt sig för att dansa med damerna i baletten.

Efter flera tillsägelser blir de tvungna att stoppa honom i fyllecell. Hans öde beseglas av Kapten Jan-Tore som på morgonen bestämmer om han får åka med Färjan tillbaka till Sverige eller om han ska bli lämnad på Åland och måste ta sig hem på egen hand.

Håkan berättar om sina knep i baren och kapten Jan-Tore visar hur man lägger till en färja. Kryssningsvärden Per firar passagerarnas födelsedagar och kör sin egen populära show På begäran där han sjunger och spelar gästernas önskelåtar. Han är lite orolig att det inte ska komma så mycket publik. I andra änden av fartyget är det nämligen bingo med ingen mindre än Östen Eriksson från Östen med resten som bingoutropare. Missa inte avsnitt 3 av färjanKanal 5

tv-påminnelsePåminnelse för Kanal 5 – Färjan

1 tanke kring ”Kapten Jan-Tore fattar svårt beslut i Färjan

Lämna ett svar