The Goonies - dödskallegänget

Missa inte ikoniska äventyrsfilmen The Goonies – sänds ikväll på Kanal 5!

Äventyr, spänning och en pirats skatt – i filmen ”The Goonies – dödskallegänget” tar ett modigt kompisgäng oss med på en oförglömlig skattjakt! För att rädda sin älskade stad från rivning ger sig dessa ungdomar ut på ett farligt äventyr, ledda av den legendariske piraten One-Eyed Willies skattkarta. Med skattens rikedomar som deras enda hopp, slår sig gänget samman och kämpar mot alla odds för att vinna över de onda planerna. Förbered er på en pumpande och hjärtevärmande filmupplevelse, fylld av klassiska citat och en känsla av att ordentligt förlora sig i fantasin!

The Goonies – dödskallegänget är en äventyrsfilm från 1985 som handlar om ett kompisgäng som gör allt för att rädda sin älskade stad från att bli rivet. När de upptäcker en gammal skattkarta som tillhörde den legendariske piraten One-Eyed Willie blir de fyllda av spänning och beslutar sig för att följa den till den gömda skatten.

Gänget består av barn och tonåringar med olika personligheter och egenskaper som kompletterar varandra perfekt. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr fyllt av faror, hemligheter och spännande upptäckter. Deras mål är att hitta skatten och använda den för att stoppa bostadsutvecklaren från att förstöra deras hemstad för att bygga en golfbana.

Under jakten på skatten stöter de på många utmaningar och möter farliga hinder, som fällor och piratskelett. De möter även en obehaglig brottsling, ”Mamma” Fratelli, och hennes två söner som också är ute efter skatten. Men genom att använda sin mod och list lyckas gänget övervinna hindren och komma närmre skatten.

Filmen blandar äkta vänskap, spänning och en dos humor, vilket gör den till en tidlös klassiker. The Goonies – dödskallegänget är en berättelse om att tro på sig själv och sina vänner, och att aldrig ge upp även när det verkar omöjligt. Det är en film som fångar hjärtat hos både barn och vuxna genom sitt äventyr och dess budskap om vänskap och tro på drömmar..

The Goonies – dödskallegänget börjar 18:00 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Joe Pantoliano, Keith A. Walker, Chris Columbus, Harvey Bernhard, Kathleen Kennedy,

Lämna ett svar