Kong: Skull Island

Skull Island storslaget äventyr: Sänds ikväll på TV3!

Välkommen till en spännande resa till det okända i filmen Kong: Skull Island. En grupp modiga forskare och militärer sänds på ett hemligt uppdrag till en förtrollande ö i Stilla havet, vars skönhet döljer faror bortom fantasin. Men det som de inte inser är att de snubblat in i den mäktiga Kong’s territorium, och deras oskuldiga expedition kommer snart att utmana deras överlevnad på sätt de aldrig kunnat föreställa sig. Överlevnad och mysterier väntar, och i denna kamp mellan mänsklighet och natur står Kong redo att göra sig hörd.

I filmen Kong: Skull Island tas tittarna med på ett hisnande äventyr till en outforskad ö i Stilla havet. En samling udda forskare och militärer skickas på ett hemligt uppdrag till ön, ovetande om den fara som lurar där.

Ön visar sig vara lika vacker som förrädisk, med sin frodiga grönska och sagolika landskap. Men snart inser forskargruppen och militären att de trampat in i fel djungel. För skogens härskare är ingen annan än den mystiske Kong.

Med sina jättelika proportioner och otroliga styrka blir Kong snart en verklig fara för gruppen. De tvingas kämpa för sina liv mot uråldriga monster och bestialiska varelser som hotar att utplåna dem helt och hållet.

Samtidigt som de försöker överleva i Kongs område upptäcker de också mysterierna som omger ön. De ställer sig frågor om vad som gömmer sig bortom det de kan se med blotta ögat, och vilka andra hemligheter som väntar på att avslöjas.

Kong: Skull Island är en actionfylld och spännande film som tar oss med på en resa till en värld där det okända lurar runt varje hörn. Med imponerande visuella effekter och en stark rollbesättning är det en film som garanterar att sätta publikens hjärtan i halsgropen och lämna dem med frågor om vad som egentligen finns därute i de förbjudna djunglarna..

Kong: Skull Island börjar 23:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly, John Goodman, Corey Hawkins, John Ortiz, Jing Tian, Dan Gilroy, Max Borenstein, Jon Jashni,

Lämna ett svar