Nu börjar Linda sin jakt i Kanal 5

Den rätte för Rosing - Linda Rosing.  Foto:Martin Petersson/Kanal 5

Nästan en miljon killar vill ha en kärleksrelation med Linda Rosing, en av Sveriges hetaste singeltjejer. Här får åtta av dem chansen. Under romantiska middagar, våghalsiga aktiviteter och sköna utlandsresor ska Linda och killarna lära känna varandra. Killarna ska charma och Linda ska välja. Till slut återstår bara en kille, den rätte för Rosing.

 

Linda Rosing är trött på singellivet och är nu redo att träffa den rätte. Nu börjar serien där alla kan följa en taggad Linda som tycker att det känns underbart att få börja dejta igen. Från ett tusental sökande killar har ett femtiotal lyckliga gallrats ut. I det första programmet ser vi hur några av dessa väljs ut för att få följa med på den första resan med Linda, till Västerås.

Linda tar hjälp av sina goda vänner Alexander Erwik och Jannike Nordström för att se vilka av männen som är bäst lämpade för henne. Dessutom har Linda i detta första avsnitt kallat in experthjälp i form av sin bror Daniel Gedin. De sökande till programmet gör sitt allra yttersta för att imponera: de strippar, bjuder på champagne, visar musklerna, sjunger, dansar och utför en och annan avancerad karateövning. Samtidigt grillas de av juryn med både frågor på både hög och låg nivå.

De åtta killarna som blir utvalda av rådgivarna och åker med på den första resan är:
Adrian Jurio, 22 år, Uppsala
Fredrik Weibull, 38 år, Göteborg
Hugo Rosas Kvissberg, 19 år, Södertälje
Jofre Araldi de Azevedo, 44 år, Stockholm
Johan Lindén, 33 år, Göteborg
Ludvig Nilsson, 34 år, Nyhamnsläge
Morgan Nikolajsen, 33 år, Stockholm
Niklas Juhlin, 31 år, Stockholm

Dessa åtta killar åker med Linda och rådgivarna på den allra första resan: en kärleksweekend i Lindas hemstad Västerås.  Där träffar de Lindas pappa Dan Gedin som bjuder hela gänget på kaffe och bullar hemma i köket och genast hittar han några favoriter.
Under Västeråsvistelsen utsätts killarna för ett riktigt mandomsprov då Alexander bestämmer sig för att ta med dem på ett uppfriskande vinterbad för att se hur mycket män de egentligen är…

Den rätte för Rosing, premiär tisdag 24 februari 2009 20.00 på Kanal 5

Lämna ett svar