The Hunger Games: Catching Fire

Sluta aldrig att brinna! Missa inte The Hunger Games: Catching Fire på TV3 ikväll!

En värld av överlevnad, kamp och passion återuppväcks när Katniss Everdeen och Peeta Mellark återvänder till Distrikt 12 efter att ha segrat i det brutala 74:e hungerspelet. Men under ytan av tillfällig frid lurar hotet om en våg av revolution och uppror. The Hunger Games: Catching Fire väcker inte bara plågan av det förflutna, utan visar också på den kraft och mod som krävs för att utmana Capitol och kämpa för frihet.

The Hunger Games: Catching Fire” är en fortsättning på den populära filmen där huvudkaraktärerna, Katniss och Peeta Mellark, återvänder till Distrikt 12 efter att ha vunnit det brutala och hårda 74:e hungerspelet. Trots att de hoppades på lite vila och återhämtning upptäcker de snart att allt inte är som det verkar.

Katniss börjar lägga märke till missnöje bland folket i distriktet gentemot Capitol och dess förtryckande regim. Hon inser snabbt att det finns en stigande våg av uppror och att människor är trötta på att leva under Capitols kontroll.

Samtidigt sprider sig rykten om Katniss och Peetas uppror under hungerspelen, vilket har inspirerat och gett hopp till andra distrikt. Deras handlingar i arenan har blivit en symbol för motstånd och öppnat upp för möjliga konsekvenser i form av ett mer omfattande uppror mot Capitol.

Katniss och Peeta blir snart tvungna att kämpa för sina liv än en gång när de tvingas delta i det 75:e hungerspelet. Men denna gång kommer de stöta på svåra utmaningar och faror, både inom och utanför arenan.

”The Hunger Games: Catching Fire” är en spännande och fängslande film som utforskar teman som maktmissbruk, samhällskontroll och motstånd. Med sammanvävd action, drama och politiskt intrig väcker den frågor om rättvisa och frihet. Filmen lyfter fram hur enskilda handlingar kan inspirera och mobilisera massorna för förändring..

The Hunger Games: Catching Fire börjar 18:10 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Simon Beaufoy, Michael Arndt, Suzanne Collins, Louise Rosner,

Lämna ett svar