The Equalizer 2

Spänning och rättvisa! Missa inte The Equalizer 2 ikväll på TV3

Denzel Washington är tillbaka i rollen som den modiga och orättvist motståndaren i den adrenalinpumpande thrillern The Equalizer 2. Robert McCall är ingen vanlig hjälte – han är en före detta agent med en brinnande passion för att skydda de svaga och undertryckta. Men när någon han älskar hotas, frågar vi oss alla: Hur långt är han beredd att gå? Häng med på en spännande resa fylld av action, intriger och hjärtskärande beslut när The Equalizer 2 tar oss med på en emotionell rysare vi sent kommer att glömma.

I filmen ”The Equalizer 2” återvänder Denzel Washington som den gåtfulla och rättvisande Robert McCall. Som före detta agent har McCall alltid ägnat sig åt att hjälpa de mest utsatta och förtryckta människorna. Han har ett brinnande intresse för att skipa rättvisa och bekämpa orättvisor i samhället.

I denna uppföljare står McCall inför en svår utmaning när någon som han älskar blir hotad. Han ställs inför ett svårt dilemma och måste nu avgöra hur långt han är beredd att gå för att skydda och hämnas på den personen som hotar hans älskade.

Filmen utforskar McCalls moraliska gränser och tar tittarna med på en spännande och adrenalinfylld resa i jakten på rättvisan. I sina försök att hävda sig själv och bekämpa de onda krafterna i samhället, dras McCall djupare in i en farlig och våldsam värld.

”The Equalizer 2” är en actionfylld och spännande film som bjuder på en mix av spänningsmoment, dramatik och moral. Denzel Washington gör en imponerande insats som McCall och tar tittarna med på en resa fylld med spänning, kärlek och beslutsamhet. Filmen utmanar tittarna att fundera över hur långt man kan gå för att kämpa för det man älskar och rättvisa.

Sammanfattningsvis är ”The Equalizer 2” en spännande och engagerande film som ger tittarna en gripande och adrenalinfylld story om kampen för rättvisa och kärlek..

The Equalizer 2 börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman, Melissa Leo, Jonathan Scarfe, Orson Bean, Tamara Hickey, Richard Wenk, Todd Black, Jason Blumenthal,

Lämna ett svar