Olympus Has Fallen

Action packed thriller Olympus Has Fallen airs tonight on TV6!

Säkerhetsagenten Mike Banning trodde att hans tid i Vita huset var över. Men när en brutalt effektiv terroristgrupp intar den högsta symbolen för amerikansk makt, blir Mike sista hoppet för presidentens överlevnad. Med sin okuvliga kunskap om byggnaden och en skoningslös beslutsamhet står han ensam mot en fruktansvärd fiende. Olympus Has Fallen är en adrenalinpumpande actionthriller som får oss att inte bara hålla andan, utan också ifrågasätta hur långt vi skulle gå för att skydda det vi håller kärt.

Olympus Has Fallen” är en actionfylld film som kretsar kring säkerhetsagenten Mike Banning och hans uppdrag att rädda presidenten. Efter att ha blivit avskedad från sin position i Vita huset efter en olycka tvingas Mike lämna den trygghet han tidigare känt. Men när en ondskefull terroristgrupp intar byggnaden och tar både presidenten och flera andra som gisslan, får Mike en chans att återvända och visa sin sanna kapacitet.

Med sin djupa kunskap om byggnaden och dess infallsvinklar, tar Mike på sig en ensam roll som räddare och tar sin kamp mot terroristerna. Genom sina militära färdigheter och strategiska tillvägagångssätt utnyttjar han alla resurser och vapen som finns till hands för att bekämpa hotet och rädda presidenten från deras grepp.

”Olympus Has Fallen” är inte bara en adrenalinpumpande actionfilm, utan utforskar också Mikes djupa lojalitet mot både presidenten och landet. Med spänning och nerv pirrar filmen framåt mot en actionpackad klimax, där hans mod och snabbtänkande blir avgörande för både hans egen överlevnad och nationens framtid.

Filmen erbjuder en häftig mix av spänning, action och emotionella ögonblick. Med en imponerande skådespelensemble och välkoreograferade stridsscener, levererar ”Olympus Has Fallen” definitivt en packad underhållning som kommer att få tittarna att hålla andan och följa med på en resa full av oväntade vändningar och hjältemodiga handlingar..

Olympus Has Fallen börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo, Ashley Judd, Rick Yune, Dylan McDermott, Creighton Rothenberger, Katrin Benedikt, Alan Siegel, Ed Cathell III,

Lämna ett svar