Älskade hundar

Den ultimata feelgood-filmen för hundälskare – Missa inte Älskade hundar ikväll på SVT1!

Välkommen till hundarnas saga i den pulserande metropolen Mexico City! I filmen ”Älskade hundar” sammanflätas ödena för en ung svindlare och hans lojala blodhund, en framgångsrik supermodell och en mystisk gammal luffare. Deras liv förändras i en ögonblicklig explosion av ljus och mörker när de kolliderar i en dödlig bilolycka. Följ med på en resa som avslöjar hemligheter, sårar hjärtan och tvingar fram oväntade förbindelser i en stad där hundarna spelar en avgörande roll. Regisserad av enastående talang, visar denna film att vi alla bär på öden i våra händer, och att ibland är det de fyrbenta vännerna som ligger närmast våra hjärtan.

Älskade hundar är en fängslande film som utforskar livet i Mexico City, världens största och mest tätbefolkade stad. I centrum av berättelsen står en dödlig bilolycka där tre olika öden kolliderar.

Den första personen som involveras är en ung svindlare som alltid har en kamptränad blodhund vid sin sida. Medan han försöker navigera genom stadens farliga gator och genomföra sina bedrägerier, börjar han inse att hans lojala fyrbenta följeslagare kanske är nyckeln till ett bättre liv.

Vår andra huvudkaraktär är en framgångsrik supermodell, vars glamourösa yttre döljer en djup ensamhet. Efter bilolyckan blir hon tvungen att möta sina innersta rädslor och konfrontera den sanna meningen med lycka och kärlek.

Den tredje och mest mystiska karaktären är en gammal luffare som bär på en tyngd av hemligheter och sorger. Han är den som bokstavligen bär alla tres öden i sin hand, och genom att binda samman deras livsöden leder han dem mot en ödesdiger sanning.

Genom att väva samman dessa tre människors liv, tar Älskade hundar oss med på en emotionell resa genom Mexico Citys labyrintiska och alltid överraskande värld. Filmen utforskar teman som ödet, kärlek, förlåtelse och hopp med starka skådespelarprestationer och en gripande berättelse.

Älskade hundar är en tankeväckande och rörande film som får oss att reflektera över våra egna val och hur de kan påverka våra liv. Genom de tre ödena blir vi påminda om att människor och hundar kan vara både våra bästa följeslagare och de som hjälper oss att upptäcka vår egen sårbarhet och styrka..

Älskade hundar börjar 22:45 på SVT1

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Emilio Echevarría, Gael García Bernal, Goya Toledo, Álvaro Guerrero, Vanessa Bauche, Jorge Salinas, Marco Pérez, Rodrigo Murray, Guillermo Arriaga, Francisco González Compeán, Martha Sosa,

Lämna ett svar