The Commuter

Missa inte spänningsfyllda The Commuter ikväll bara på Kanal 9!

I den spännande actionfilmen ”The Commuter” får vi följa Michael, en nyligen arbetslös man som hamnar mitt i ett farligt mysterium ombord på sitt vanliga pendeltåg. När en mystisk främling erbjuder honom en stor summa pengar för att hitta en passagerare innan tåget når sin slutstation, kan han inte motstå. Med bara några timmar på sig att lösa gåtan och rädda sin dotter från ett osäkert framtid, måste Michael använda alla sina tidigare poliskunskaper för att överlista tidtabellen och överleva hoten som lurar i skuggorna. Ledsaget av en nervkittlande stämning och en kamp mot klockan blir ”The Commuter” en intensiv och adrenalinpumpande filmupplevelse som lämnar oss på helspänn.

Filmen The Commuter handlar om Michael, en man som precis har förlorat sitt jobb på kontoret. Som vanligt tar han pendeltåget hem och sätter sig ner. Plötsligt dyker en mystisk främling upp och slår sig ner framför honom. Hon väcker hans intresse genom att erbjuda honom pengar om han kan hitta en speciell passagerare innan tåget når sin slutstation. Pengarna skulle kunna rädda hans dotters utbildning.

Mysteriet blir alltmer intensivt och Michael tvingas använda sig av alla sina specialkunskaper från sitt tidigare yrke som polis. Han kämpar mot klockan och riskerar sitt eget liv och sin familjs för att lösa gåtan innan det är för sent.

The Commuter är en spännande och actionfylld film som bjuder på oväntade twistar och en intensiv kamp mot tiden. Michael tvingas navigera genom en farlig värld av hemligheter och intriger på det begränsade utrymmet av ett pendeltåg. Frågan är om han kommer lyckas rädda både dotterns framtid och sig själv..

The Commuter börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Sam Neill, Elizabeth McGovern, Florence Pugh, Shazad Latif, Byron Willinger, Philip de Blasi, Michael Dreyer,

Lämna ett svar