Venom

Upptäck mörkrets ärrade hjälte i den actionfyllda filmen Venom – ikväll på TV3!

Vem kan kontrollera vem? Upptäck den spännande och kaotiska resan i filmen Venom, där Eddie och utomjordingen Venom blir ofrivilligt förenade. Med otroliga superkrafter och en oförutsägbar ilska tvingas Eddie kämpa för att behålla kontrollen. Men när deras sammansmältning blir allt starkare, blir frågan: var slutar Eddie och var börjar Venom?

Filmen Venom följer historien om Eddie, en reporter som envist försöker avslöja den beryktade Carlton Drake, grundaren av Life Foundation. Under sin undersökning stöter Eddie på ett av Drakes farliga experiment, vilket leder till att utomjordingen Venom förenas med hans kropp. Plötsligt befinner sig Eddie i besittning av mäktiga superkrafter.

Men det finns en pris att betala för att ha Venom inom sig – hans närvaro är oförutsägbar och driver Eddie till raseri, vilket tvingar honom att kämpa för att behålla kontrollen över sina handlingar. Samtidigt som Eddie och Venom kämpar med varandra inser de snart att de är mer beroende av varandra än de trodde.

Deras relation blir starkare ju längre de är sammansatta, och gränsen mellan Eddie och Venom börjar suddas ut. Eddie måste ta ställning till var han själv slutar och Venom börjar, och bestämma sig för vilket syfte de vill använda sina krafter till. Kommer de att bli hjältar eller falla ner i mörkret?

Venom erbjuder en spännande och actionfylld berättelse om en man i strid med sina egna demoner och om en ovanlig vänskap som tvingar honom att omfamna den mörka sidan av sig själv..

Venom börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott, Jenny Slate, Melora Walters, Woody Harrelson, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg, David Householter, Stan Lee,

Lämna ett svar