The Mask

Du kommer inte tro dina ögon! Se Jim Carrey i sin mest explosiva roll någonsin ikväll på Kanal 9 – The Mask!

Självförtroende noll, drömmar krossade och en stark längtan efter en ny start. Banktjänstemannen Stanley tänker på att ta sitt eget liv, när ödet kastar honom en oväntad räddning. I en mörk flod hittar han en mystisk trämask som förvandlar honom till en osannolik superhjälte. Plötsligt kan denne vanlige mannen göra allt han tidigare inte vågat, och tränasamt överraskas världen av den okonventionella, oslagbara kraften i The Mask.

Filmen ”The Mask” handlar om banktjänstemannen Stanley, som befinner sig i en mörk period i sitt liv och överväger att ta sitt liv. Men en ödesdigert kväll förändras allt när han hittar en mystisk trämask i floden.

Denna magiska mask ger Stanley otroliga superkrafter och förvandlar honom till en person som kan göra allt som han tidigare inte vågat. Från att ha varit en blyg och osäker man förvandlas han till en självsäker och charmerande individ, som inte bara lockar uppmärksamhet från olyckliga bankrånare utan även från den vackra sångerskan Tina.

Stanley upptäcker att han med masken kan materialisera sina djupaste fantasier och äventyra sig ut i den okända världen av humor och kapris. Men ju mer han förälskar sig i sin omvandling, desto längre förlorar han sig själv till masken innersta väsen som nästan börjar kontrollera honom.

”The Mask” är en lekfull och humoristisk film som utforskar balansen mellan att vara en tafatt och överväldigad varelse och att våga ta chansen att förverkliga sina innersta drömmar. Det är en berättelse om att finna modet att bryta sig loss från begränsningar och omfamna sitt sanna jag, även om det innebär att ta en del risker på vägen.

Filmens mix av komedi, action och fantasy gör den till en underhållande upplevelse som visar hur enkla förändringar i våra liv kan göra oss till hjältar, om vi bara vågar ge oss själva en chans att växa och stå upp för det vi tror på..

The Mask börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Jim Carrey, Cameron Diaz, Peter Riegert, Peter Greene, Amy Yasbeck, Richard Jeni, Orestes Matacena, Tim Bagley, Mike Werb, Michael De Luca, Robert Engelman,

Lämna ett svar