Ready Player One

Missa inte Ready Player One ikväll på Kanal 5 – En episk filmupplevelse för alla gamers och äventyrsälskare!

Välkommen till en värld där verklighet och virtuell verklighet smälter samman i spektakulär action och oändliga äventyr. I filmen Ready Player One, som utspelar sig år 2045, förflyttas vi till en kaotisk värld i kollaps, där människor söker tröst och spänning i den virtuella verkligheten OASIS. När en ovärderlig ledtråd göms någonstans i OASIS, bestämmer sig den modiga hjälten Wade Watts för att ta tävlingen och ställs inför en häpnadsväckande skattjakt genom en farofylld och gåtfull universum. Håll i hatten och låt dig svepas iväg på en hisnande resa genom ett äventyr som kommer att ta din andedräkt och din fantasi till nya höjder!

Ready Player One är en spännande science fiction-film som utspelar sig år 2045, då världen kämpar på randen till total kollaps. För att fly från sin hårda verklighet har människor flyttat till den virtuella världen OASIS. Här kan de skapa sina egna fantasifulla världar och leva sina drömmar.

Men när en ledtråd gömd i OASIS tillkännages, vilken är värd en enorm förmögenhet, blir tävlingen om den oerhört lockande. Den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att utmana ödet och delta i skattjakten. Han slungas in i en hisnande och farlig resa genom OASIS, där han hela tiden måste klara av mysterier och undvika faror för att överleva.

Ready Player One är en film som utforskar vårt beroende av teknologi och den möjliga flykten från en dystopisk verklighet. Med en mix av spänning, action och äventyr ger den oss en inblick i en framtid där gränsen mellan den verkliga och den virtuella världen suddas ut. Med imponerande visuella effekter och en fängslande berättelse håller filmen oss på kanten av våra stolar medan vi följer Wades kamp för att hitta ledtråden och kanske till och med förändra världen..

Ready Player One börjar 20:00 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe, T.J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance, Philip Zhao, Ernest Cline, Zak Penn, Donald De Line, Dan Farah,

Lämna ett svar