The Mask

Missa inte hysterisk maskeradfesten i The Mask ikväll på Kanal 9!

Från att falla i mörker till lysande superhjälte – låt dig trollbindas av filmen The Mask. När Stanley står vid kanten, redo att ge upp, finner han en mystisk trämask som väcker honom till liv. Plötsligt förvandlas den blygsamme banktjänstemannen till en osannolik superhjälte. Bli betagen av hans otroliga resa, där ingenting är omöjligt och rädsla inte finns – The Mask visar oss kraften att stå upp för sig själv och leva utan gränser.

The Mask” är en film som handlar om banktjänstemannen Stanley, som befinner sig i en extremt mörk period i sitt liv. Övervägande att ta sitt eget liv stöter han plötsligt på en mystisk trämask som han hittar i en flod. Men istället för att finna en lösning på sina problem, förvandlar masken honom till en man med en uppsjö av overkliga superkrafter.

Stanley, som tidigare varit en rädd och tillbakadragen person, övergår nu till att bli The Mask – en vacker paradox av färg och karisma. Genom att bära masken kan han göra allt det som han tidigare inte vågade. Han förvandlas till en oslagbar dansare, en virtuos på musik, och har även förmågan att prata sig ur vilket problem som helst.

Men ju mer Stanley spenderar tid som The Mask, desto mer upptäcker han de baksidor som följer med att vara en hjälte. Den magiska masken får en äventyrslysten och okontrollerbar sida att vakna, och Stanley inser snart att han inte längre har kontroll över sina handlingar. Han får stå öga mot öga med både det goda och det onda inom sig själv och lära sig att balansera mellan dem.

”The Mask” är en underhållande och fantasifull film som belyser hur en persons liv kan vändas upp och ned genom att få chansen att göra allt man tidigare inte vågat. Stanley’s resa som The Mask blir en lärorik och humoristisk upplevelse, fylld med spänning och äventyr. Men samtidigt blir den en påminnelse om att vara försiktig med vad man önskar sig, då konsekvenserna kan vara mer komplicerade än man först trott..

The Mask börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Jim Carrey, Cameron Diaz, Peter Riegert, Peter Greene, Amy Yasbeck, Richard Jeni, Orestes Matacena, Tim Bagley, Mike Werb, Robert Engelman, Mike Richardson,

Lämna ett svar