Transformers

Actionfylld sci-fi extravaganza! Missa inte Transformers: ikoniska robotar intar TV6 ikväll!

Universums öde hänger på en skör tråd när det episka kriget mellan Autobots och Decepticons når sin avgörande fas. I Transformers slungas vi in i en brutal strid där jorden har valts som den sista stridsplatsen. Endast en ung Sam Witwicky kan stå emot den hjärtlösa Decepticons, och nu står det på hans axlar att rädda inte bara sin värld, utan hela universum.

I filmen Transformers kastas vi in i ett storslaget och episkt krig som har utspelat sig i decennier mellan två fiendelag – Autobots och Decepticons. Denna kraftmätning hotar inte bara jorden, utan hela universums framtid är i fara.

Sam Witwicky, en vanlig ung man, oväntligt dras in i denna galaktiska konflikt när han upptäcker att hans nyinköpta bil är i själva verket en Autobot vid namn Bumblebee. Snart inser Sam att han har blivit utvald av ödet självt för att spela en avgörande roll i denna kamp mellan gott och ont.

Nu ligger ansvaret tungt på Sams axlar när han, tillsammans med de lojala Autobot-krigarna, måste samla krafter för att stoppa de hjärtlösa Decepticons från att segra. Decepticons, ledda av den skoningslösa Megatron, är fast beslutna att utnyttja jorden för sina egna ondskefulla planer och de är redo att förstöra allt som står i deras väg.

Sam och Autobot-teamet utsätts för faror och utmaningar längs vägen när de kämpar för att skydda jorden och rädda människor från Decepticons förödelse. Men genom Sin mod och sitt mod tänker Sam aldrig backa och han upptäcker snart att han är starkare än han någonsin kunde föreställa sig.

Transformer är inte bara en film om spännande action och visuellt fantastiska robotar, den bär också ett budskap om mod, lojalitet och att tro på sig själv. Med en mix av häpnadsväckande specialeffekter och en gripande berättelse, kommer denna film att ta tittaren på en storslagen och emotionell resa genom universum och tillbaka..

Transformers börjar 20:45 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Shia LaBeouf, Tyrese Gibson, Josh Duhamel, Anthony Anderson, Megan Fox, Rachael Taylor, John Turturro, Jon Voight, Roberto Orci, Robert Kurtzman, Don Murphy, Tom DeSanto,

Lämna ett svar