Zombieland: Double tap

Missa inte kvällens skräckshow: Zombieland: Double tap äntligen på TV6!

Efter tio år är de tillbaka! Zombieland: Double Tap bjuder på ännu mer våldsam komik och zombieslakt när våra älskade dräparhjältar återförenas. Denna efterföljare tar oss från Vita Huset och in i hjärtat av USA, där de möter en mängd nya och förbättrade zombievarianter. Men det största hotet är inte bara de blodtörstiga odöda utan också de galna och osannolika band som växer mellan dem. Häng med på ett nytt oförglömligt äventyr med Zombieland: Double Tap!

I filmen ”Zombieland: Double Tap” återvänder skådespelarna från den populära kultklassikern ”Zombieland” från 2009. Filmen är en amerikansk komedi som tar plats ett decennium efter händelserna i den första filmen.

I den här efterföljaren får vi följa med de fyra huvudkaraktärerna, eller ”dräparna” som de kallas, på deras nya äventyr i en värld full av zombies. Våld och komik blandas när de navigerar från Vita Huset till landets hjärta i sin kamp mot de odöda.

Denna gång ställs de inför en rad nya och utvecklade sorters zombies, som har förändrats sedan den förra filmen. Dessutom träffar de på några nya överlevare som korsar deras väg.

Men det som kanske är viktigast för våra hjältar är att övervinna de interna konflikter och växtvärk som uppstår i deras nyfunna ”galna, omaka familj”.

”Zombieland: Double Tap” är en fartfylld och underhållande komedifilm som erbjuder en kombination av action, skratt och zombie-drama. För fans av den första filmen är denna uppföljare ett måste-att-se, medan nya tittare kommer att kunna njuta av en fristående berättelse som är full av spänning och humor..

Zombieland: Double tap börjar 21:30 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Zoey Deutch, Avan Jogia,

Lämna ett svar