The Card Counter

Missa inte spänningsladdade thrillern The Card Counter ikväll på TV6!

The Card Counter är en gripande och mörk thriller som tar oss med på en resa in i William Tells komplicerade och plågsamma värld. Efter att ha suttit i fängelse för brott han beordrades utföra i armén, försöker han bygga upp sitt liv som professionell pokerspelare. Men när han blir konfronterad av den våldsamma och aggressiva ungdomen Cirk, tvingas han konfrontera sitt förflutnas demoner och hitta vägen till förlåtelse och upprättelse.

I filmen ”The Card Counter” följer vi historien om William Tell, en professionell pokerspelare som försörjer sig själv efter att ha avtjänat ett långt fängelsestraff. William har accepterat att han blev en syndabock för de brutala handlingar han en gång beordrades att utföra i armén, samtidigt som de högre cheferna som ansvarade för dessa handlingar fick fortsätta sina civila karriärer oberörda.

En dag blir William överraskad av ett besök från en ung och aggressiv man vid namn Cirk. Det visar sig att Cirk är en del av det förflutna som William försöker förtränga. Det blir tydligt att Cirk söker hämnd och att William inte längre kan undkomma sitt mörka förflutna.

Medan William försöker kontrollera och förbättra sitt liv genom spelet poker, blir han snart indragen i en farlig katt-och-råtta-lek med Cirk och deras gemensamma ondskefulla förflutna. Filmen utforskar teman som hämnd, förlåtelse och möjligheten att lämna det förflutna bakom sig.

”The Card Counter” är en spännande och gripande film som kretsar kring moraliska dilemman och hur ens handlingar kan få konsekvenser som sträcker sig långt bortom det förflutna. Med en stark ensemble av skådespelare och en välskriven berättelse erbjuder filmen en intensiv och reflekterande upplevelse för tittaren..

The Card Counter börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan, Willem Dafoe, Alexander Babara, Bobby C. King, Ekaterina Baker, Bryan Truong, Braxton Pope, Lauren Mann,

Lämna ett svar