Polisskolan

Polisskolan – En nostalgisk komedi du inte får missa på TV3 i kväll!

Polisskolan är en komisk och absurd film som tar oss med till en helt annan dimension av polisutbildning. När traditionella krav kastas över bord och inkompetenta och udda personligheter antas, blir det en kamp för instruktörerna att få dessa aspiranter att sluta. Men de nya polisstudenterna är fast beslutna att visa vad de går för. Med en mix av humor och kaos är de nu redo att upprätthålla lag och oordning på sitt alldeles egna sätt. Du kommer att skratta högt och följa med på deras galna äventyr i Polisskolan.

Filmen ”Polisskolan” är en klassisk komedi som berättar historien om den udda blandningen av aspiranter som antas till polishögskolan efter att de formella kraven slopats för att attrahera fler sökanden. Dessa inkompetenta och udda personligheter verkar vara helt omedvetna om det faktum att instruktörerna desperat försöker få dem att sluta.

Trots många hinder och hinder på vägen har aspiranterna inga planer på att ge upp. De kämpar med tapperhet och beslutsamhet för att nå sitt mål att bli poliser och upprätthålla lag och ordning. Trots sina brister och udda personligheter visar aspiranterna en oväntad talang och styrka när det gäller att lösa brott och bekämpa brottslingar.

Polisskolan är en film som bjuder på en hel del skratte, men den har också en viktig budskap om att ibland är det de ovanliga och ovanliga individerna som kan överraska oss mest. Genom sin envishet och outtröttliga arbetsvilja påminner dessa utexaminerade poliser oss om vikten av att inte döma någon efter utseende eller första intryck.

Filmen får oss att skratta åt absurditeten i att ha inkompetenta polisaspiranter och deras galna äventyr, samtidigt som den påminner oss om att även de mest tillsynes osannolika personerna kan ha förmågan att göra stor nytta i samhället. Polisskolan är en underhållande och inspirerande film som får oss att skratta och samtidigt fundera över vad som egentligen gör en bra polis..

Polisskolan börjar 18:55 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Steve Guttenberg, Kim Cattrall, Michael Winslow, G.W. Bailey, George Gaynes, Bubba Smith, Andrew Rubin, David Graf, Neal Israel, Pat Proft, Paul Maslansky, Alan Ladd Jr.,

Lämna ett svar