Hajen

Gnistrande spänning på djupet! Missa inte Hajen ikväll på Kanal 9!

Den idylliska badorten blir en skräckfylld arena när Polischef Brody tvingas samarbeta med en ung forskare och en hänsynslös hajfiskare för att bekämpa den monstruösa vithajen som terroriserar staden. Med livet på spel och skräcken spridd i vattnet, står de inför en kamp där överlevnad blir den enda möjliga utgången. Ska de lyckas förgöra det tre ton tunga odjuret och återställa lugnet i denna paradisliknande badort?

Filmens handling kretsar kring polischef Brody, som befinner sig i en desperat situation när en tre ton tung vithaj börjar terrorisera en lugn badort. För att stoppa hotet allierar han sig oväntat med en ung havsforskare och den karaktäristiska hajfiskaren Quint. Deras mål är att förgöra den skräckinjagande varelsen och återställa säkerheten i samhället.

Trots sina olikheter slåss trion mot den utmanande och farliga uppgiften att fånga hajen. De ställs inför otaliga faror och motgångar både ombord på Quints båt och i det oberäkneliga havet.

Under jakten utvecklas en stark kamratskap och samtidigt brottas de med sina innersta rädslor och demoner. Brody tvingas övervinna sin vattenskräck för att slutföra uppdraget och rädda badortens invånare.

”Hajen” är en spännande och intensiv thriller där det står liv och död på spel. Filmen fångar åskådaren med sin ständiga spänning och otäcka scener som får oss att sitta på kanten av våra stolar. Den är också känd för sin ikoniska musik, som omedelbart för tankarna till den kommande faran.

Genom att skildra kampen mot naturens mäktigaste rovdjur utforskar filmen också vårt förhållande till och rädsla för det okända. Den visar på mänsklighetens motståndskraft och vägran att ge upp i ansiktet av förfärande hinder.

”Hajen” har blivit en tidlös klassiker och en av de mest framstående filmerna inom thrillergenren. Dess spännande handling och karismatiska karaktärer gör den till en upplevelse som inte lämnar någon oberörd..

Hajen börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Carl Gottlieb, Jeffrey Kramer, Susan Backlinie, Howard Sackler, John Milius, David Brown,

Lämna ett svar