American Hustle

Amerikansk intrigue och bländande skådespeleri! Missa inte American Hustle ikväll på SVT1

Stig in i en värld av bedrägeri, förförelse och fara i filmen American Hustle. När bedragaren Irving och den förföriska Sydney blir indragna i en dödlig spinnsnurr av FBI-agenten DiMaso, tvingas de infiltrera New Jerseys farliga och förtrollande maffiavärld. Med en oslagbar ensemble och en berättelse som balanserar mellan spänning och förförisk charm blir detta en filmupplevelse du inte vill missa.

American Hustle är en spännande film som tar oss med på en resa in i den farliga världen av bedrägeri och korruption. Handlingen kretsar kring huvudpersonen Irving, en skicklig bedragare, och hans förföriska partner Sydney, som tillsammans tvingas samarbeta med den karriärhungrige FBI-agenten DiMaso för att undvika straff.

För att kunna infiltrera New Jersey-maffian och avslöja deras brottsliga verksamhet, måste dessa tre huvudpersoner arbeta i en värld full av faror och förföriska karaktärer. Filmen skildrar deras kamp för överlevnad och deras desperata försök att hålla maskeraden vid liv.

American Hustle är en film som fångar tittarens uppmärksamhet genom sin rafflande intrig och sina karaktärer som ständigt tvingas balansera på gränsen mellan sanning och lögn. Dessutom erbjuder filmen en visuell fest med dess autentiska och levande skildring av 1970-talets New Jersey.

Med en sådan dynamisk och fascinerande handling är det inte konstigt att American Hustle har blivit en välkänd och uppskattad film. Den tar tittarna med på en resa genom en farlig och förtrollande värld där bedrägeri och spelregler går hand i hand. Förvänta dig inte bara en spännande historia, utan även en film som på djupet utforskar lojalitet, identitet och moral..

American Hustle börjar 22:45 på SVT1

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Christian Bale, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Amy Adams, Jennifer Lawrence, Louis C.K., Jack Huston, Michael Peña, Charles Roven, Richard Suckle,

Lämna ett svar