Nya bönder söker den rätta i Bonde söker fru

Övre raden från vänster: Per Larsson, Hanna Johansson, Peter Gustafson och Malin Sundin. Nedre raden från vänster: Håkan Petersson, David Ivarsson, Magnus Englund och Jörgen Halvardson. foto TV4

Fler svenska singelbönder söker kärleken! Nu presenterar TV4 åtta nya bönder, både kvinnliga och manliga, som hoppas finna den stora kärleken i TV4:s Bonde söker fru. Programledare är Linda Isacsson.

Fyra mjölkbönder, en hästbonde, en vallodlare, en kött- och en spannmålsbonde. De är handlingskraftiga, duktiga och dedikerade till sina jobb – och kanske just därför har de haft svårt att hitta kärleken. Nu får de chansen, när TV4 presenterar årets åtta bönder i tredje säsongen av Bonde söker fru.

– Det är åtta fantastiska bönder som kommer att charma tittarna. Jag hoppas och tror att de kommer få mängder av brev så att de kan hitta sin drömpartner, säger TV4-Gruppens programchef Fredrik Arefalk.

Programserien drar igång på allvar först i höst, men redan den 21 maj, klockan 20.00, möter tittarna i ett entimmes porträttprogram de åtta nya singelbönderna. Under ledning av Linda Isacsson ges för första gången en inblick i vardagslivet på deras gårdar. Bönderna berättar också om sina drömmar att finna kärleken med stort K – och hur den personen helst ska vara.

De två tidigare säsongerna av Bonde söker fru blev stora succéer och resulterade i flera romanser, relationer, förlovningar och bröllop. Cirka 1,5 miljoner tittare såg romantiken spira på bondgårdarna varje vecka, med tittartoppar på drygt 1,7 miljoner bägge säsongerna.

Från Trolleholm i söder till Orsa i norr finns de bönder som är aktuella i TV4:s tredje säsong av Bonde söker fru: David, Hanna, Håkan, Jörgen, Malin, Per, Peter och Magnus heter bönderna i år.

Efter presentationsprogrammet kan tv-tittarna skriva till den bonde som väcker deras nyfikenhet och som de gärna vill träffa och lära känna bättre. Brevet till favoritbonden måste vara postat senast den 4 juni.

2 tankar kring ”Nya bönder söker den rätta i Bonde söker fru

Lämna ett svar