Premiär för nytt fräscht reseprogram – Kanal 5

Kanal 5 nytt reseprogram - Foto Magnus Selander

Premiär för nytt fräscht reseprogram i kanal 5

Ett semesterparadis. Två helt olika resor. Programledarna Henrik Eriksson och Lisa Lindgren tar med sig en nybörjare och en veteran till ett populärt resmål för att bjuda på två upplevelser.

Titta, vi reser är ett annorlunda resprogram som bjuder på två bilder av samma resmål. En lokal kännare eller veteran på resmålet visar platsen bortom turistfällorna. En nybörjare får följa med och prova något helt annorlunda. Lisa beger sig till Berlin med missionen att få tyskarna att sluta dubba film tillsammans med skådespelaren Johannes Brost. Och Henrik tävlar i en tuff spa-duell med Idol-domaren Peter Swartling. När Henrik och Lisa reser runt jorden tillsammans med sina reskamrater händer lite av varje. Mr husbåt koras i Amsterdam, Henrik provar träningsutrustningen på världens största kryssningsfartyg tillsammans med Sveriges starkaste man och Marie Serneholt får visa framtida OS-staden Peking.

Programledare för Titta, vi reser är Lisa Lindgren och Henrik Eriksson. Lisa är grafisk formgivare och Henrik beskriver sig själv som schlagerpulare. Tillsammans med varsin reskamrat besöker de Dubai, Amsterdam, Berlin, Dublin, Peking, Malaysia, Lappland, Budapest, Miami och Island.

Premiär: Lördag 19 maj klockan 19.30

Se hela tv-tablån för kanal5

Lämna ett svar