Rocky Mountain Christmas

Spänning, romantik och julglädje – Missa inte Rocky Mountain Christmas ikväll på Sjuan!

I den hjärtevärmande filmen ”Rocky Mountain Christmas” följer vi Sarah, en kvinna som flyr från New Yorks hektiska liv efter att ha blivit dumpad av sin berömda pojkvän från tech-världen. Hon söker tröst och lugn på sin farbrors ranch i Colorado, bara för att finna sig själv vikas in i att organisera den charmiga småstadens årliga julparad. Men när hon möter Graham, en Hollywoodskådis som är i staden för att forska inför en roll, ger dessa oväntade möten vägen för både kärlek och magiska julögonblick. Låt dig hänföras av denna hjärtevärmande historia fylld med julstämning och oväntade förbindelser mellan två världar som krockar på bästa möjliga sätt.

I filmen ”Rocky Mountain Christmas” möter vi huvudkaraktären Sarah, en kvinna som precis har blivit dumpad av sin pojkvän som är känd för att vara grundaren av en framstående teknologiskt bolag. För att fly från all uppståndelse i New York bestämmer hon sig för att söka fristad på sin farbrors ranch i Colorado.

Väl framme på ranchen uppmuntras Sarah av sin farbror att engagera sig i den lilla staden och hjälpa till att organisera den årliga julparaden. Motvilligt går Sarah med på detta, och snart hamnar hon mitt i förberedelserna för att skapa en minnesvärd och magisk parad inför stadens invånare.

Under förberedelserna får Sarah nöjet att träffa Graham, en respekterad Hollywood-skådespelare som tillfälligt befinner sig i staden för att forska inför en roll. Det uppstår en ömsesidig attraktion mellan Sarah och Graham, men de båda är också försiktiga med att ge sig hän på grund av deras komplicerade tidigare relationer.

Medan Sarah och Graham spenderar allt mer tid tillsammans, lär de känna varandra bättre och deras band stärks. Genom att dela sina personliga erfarenheter och sårbarheter hjälper de varandra att läka gamla sår och våga släppa in kärleken igen.

”Rocky Mountain Christmas” är en hjärtevärmande film om att finna lugn och glädje mitt i kaoset. Medan Sarah och Graham arbetar tillsammans för att göra julparaden till en framgång, upptäcker de också att de har hittat något ännu viktigare – en sann kärlek som övervinner hinder och låter dem återupptäcka det magiska i julens anda..

Rocky Mountain Christmas börjar 18:10 på Sjuan

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Kristoffer Polaha, Lindy Booth, Treat Williams, Chris McNally, Paige McCulloch, Marci T. House, Rhonda Dent, Jason Schombing, Gregg Rossen, Brian Sawyer, Harvey Kahn,

Lämna ett svar