John Wick: Chapter 2

Action-packed mayhem awaits! Missa inte John Wick: Kapitel 2 ikväll på TV6

Häng med den hänsynslöse lönnmördaren John Wick när han återvänder för ännu en adrenalinfylld mordfest. Det här gången kallas han tillbaka av sin före detta kollega Santino D’Antonio för att hjälpa till med att ta kontroll över en hemlig, men dödligt effektiv, internationell lönnmördarorganisation. Denna actionpackade uppföljare tar oss med på en resa bakom samhällets skuggor och utmanar alla regler, där blodigt våld och kompromisslösa strider blir normen.

John Wick: Chapter 2 är en actionfylld film som fortsätter att utforska den mörka och farliga världen av lönnmördare. Huvudpersonen, John Wick, spelad av Keanu Reeves, kallas tillbaka till sitt farliga yrke av den före detta kollegan Santino D’Antonio.

Santino behöver hjälp från John för att ta kontroll över en internationell samling av lönnmördare som opererar i skuggan av samhället. För att utföra detta uppdrag måste John återvända till den farliga underjordiska världen där våld och förräderi ligger i bakgrunden.

John återtar sin roll som den hänsynslösa lönnmördaren och dyker in i en virvelvind av action och strider mot sina fiender. Han möter faror och utmaningar som testar hans lojalitet och överlevnadssinne.

Filmen John Wick: Chapter 2 är känd för sina spektakulära actionscener, imponerande stuntar och atmosfäriska visuella estetik. Keanu Reeves ger en stark och övertygande prestation som titelrollen och bjuder på intensiv underhållning för fans av actiongenren.

Sammanfattningsvis är John Wick: Chapter 2 en spännande och adrenalinfylld film som tar tittarna på en resa in i en farlig värld där lönnmördare regerar och ingen är skyddad. John Wick kämpar för att ta kontroll över de undre kretsarna och bli herren över lönnmördarnas internationella samling..

John Wick: Chapter 2 börjar 21:30 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Keanu Reeves, Common, Laurence Fishburne, Riccardo Scamarcio, Ruby Rose, Lance Reddick, Peter Stormare, Bridget Moynahan, Derek Kolstad, Jeff Waxman, Robert Bernacchi,

Lämna ett svar