A-X-L

A-X-L – Möt den magiska robot-hunden i kvällens TV3!

I den actionfyllda filmen A-X-L möts en tonårskille och en futuristisk robothund i en ovanlig och oväntad vänskap. A.X.L, utvecklad av militären för att skydda soldater, blir snart Miles trofasta följeslagare. Men när faran hotar och A.X.L hotas av fångenskap måste Miles göra allt i sin makt för att rädda sin bästa vän och skydda deras speciella band. Följ med på ett äventyr där vänskap och mod sätts på prov.

A-X-L är en spännande film som utspelar sig i en nära framtid. I filmen får vi möta A-X-L, en avancerad robothund som har utvecklats av militären för att skydda sina soldater. Men något går fel och A-X-L flyr ut i öknen, där han en dag hittas av tonårskillen Miles.

Miles och A-X-L blir omedelbart bästa vänner och tillsammans navigerar de genom farliga äventyr och prövningar. Men de inser snart att A-X-L är på flykt från sina skapare, som nu vill återta honom till vilket pris som helst.

Miles är fast besluten att se till att A-X-L inte hamnar i händerna på de onda krafterna igen. Tillsammans med sin flickvän Sara kämpar de mot klockan för att hjälpa A-X-L att undkomma förföljarna och skydda honom från alla faror.

A-X-L kombinerar spänning, vänskap och action i en äventyrlig film. Publiken följer spänningen när Miles och A-X-L utvecklar en oskiljaktig vänskap och kämpar för att övervinna alla hinder på sin väg. Det är en kamp mot tiden och mot ondska, där vänskapens kraft visar sig vara det starkaste vapnet av alla.

A-X-L är en film som rekommenderas för alla som älskar äventyr, spänning och starka vänskapsband. Det är en berättelse om att kämpa för det man tror på och att aldrig ge upp, även när odds verkar vara emot en..

A-X-L börjar 18:05 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Alex Neustaedter, Becky G, Alex MacNicoll, Dominic Rains, Thomas Jane, Niko Guardado, Patricia De Leon, Dorian Kingi, David Goyer, Kevin Turen,

Lämna ett svar